👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pekin napisał/a:
Ruch i policja to jedna koalicja
Ks ruch - - 60 tki, konfidenci, gwalciciele, pedofile, menele, kazirodczy dewianci, taka właśnie jest ekipa ruchu
mógłbyś to pod nocnym w Chorzowie powtórzyć?

hahahahhahaha i te zapłakane gówniary po strzale gazem na morde xddd
Psy na koniach, armatki wodne, gumowe kule w shotgunach, kamizelki/tarcze/pałki jak na wojnę... nic innego jak policyjna prowokacja na meczu dwóch drużyn których kibice się akceptują i nie mają do siebie problemu...(dobrze wiedzą że ludzie przed meczem lubią wypić i są podatni na prowokację) pewnie se jeszcze nagrody wręczają za sprzątanie gówna które sami nasrali... rozumiem i trochę współczuję za brak zainteresowania sportem... (takie mecze to też sport). Nie będę się dalej uzewnętrzniał, kto ma zrozumieć to zrozumie, reszta niech se myśli co chce
jakoś nie bardzo widzę siebie jak idę z dziećmi i żoną przez tych wspaniałych kiboli co się bija miedzy sobą ehh . Wyłapać co drugiego i kolegium po 20 000 jeszcze za interwencji policji i koniec pajacowania
Trenować tyle czasu żeby w sposób spektakularny nalać sobie i wypić wódkę. Szacun.
Zawsze się zastanawiałem ile trzeba mieć stolca w mózgu żeby być kibolem.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie