👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Noksu napisał/a:
Smutne to.
Kiedyś przejeżdżałem koło stadionu w moim mieście. Mecz trwał, jakoś impulsywnie uznałem, że wejdę. Trwała już druga połowa, usiadłem na głównej trybunie i (nie wiedząc w jakich kolorach "nasi" grają) pytam się gościa obok "którzy to nasi??". Jego mina była bardzo ciekawa...

Generalnie nie był burd.... Wszyscy byli spokojni, trochę okrzyków, kibice przyjezdni w klatce, potem odprowadzeni do autokaru.... spokojnie.
No chyba, że Widzew przyjeżdżał... to nawet śmigłowiec był w zabezpieczeniu.
Ten cały Chorzów już dawno trzeba było zalać cementem. Większa patologia jest już chyba tylko w Łodzi i Krakowie
lgbt pluje na policję a ci udają że deszcz pada ale gazem w tłum kibiców żaden problem. Margot ich pomści
Wszyscy tutaj mówią o zwierzętach i tak dalej, ale popatrzcie gdyby nie te zwierzęta to policja nigdy nie miała by jakichkolwiek przeszkolenia do walki z tłumem. A tak dzięki takim mądrym silnym bezrobotnym paną mogą sobie poćwiczyć strzelenie do ruchomych celów oraz organizować jakieś łapanki.
POwinni tych zdebow przy plocie odstrzelic to reszta wrocilaby do swoich karyn i bylby spokoj, a tak ganiaja sie z nimi caly dzionek...
Piękna sprawa... Powinna być jeszcze ścieżka zdrowia dla tych co mają problem z wykonywaniem polecenia

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie