Pocieszający jest fakt że pewnie wydając wszystkie punkty w mobilność, nie miał wystarczająco na umiejętność kradzieży
To jest jedyne do czego cz🤬chy się nadają... Do cyrku, żeby bawić ludzi.. Dziwne,, że nie był uwiązany na smyczy

smc napisał/a:
K🤬a, a ja nie mogę zawiązać buta...
Mnie boli w krzyżu od samego patrzenia

Czekałem jak stojąc na rękach i mając nogi pochylone przed siebie (w kierunku w który patrzy), wyciągnie fujarę i pokaże że potrafi wziąć sobie do gęby.
A tak to nic specjalnego. Rozczarowałem się i piwa nie będzie.
dla mnie szacun dla gościa.. ten kto choć trochę ćwiczył, albo uprawiał sport nawet amatorsko wie ile pracy trzeba włożyć w takie wygimnastykowanie ciała
przecież wiadomo, że może sobie zrobić loda.. użyj trochę wyobraźni i zrób projekcję.. może nawet projekcję jak sam tak jesteś wygimnastykowany i...
OdrobinaSadyzmyNaCodzień napisał/a:
Czekałem jak stojąc na rękach i mając nogi pochylone przed siebie (w kierunku w który patrzy), wyciągnie fujarę i pokaże że potrafi wziąć sobie do gęby.
przecież wiadomo, że może sobie zrobić loda.. użyj trochę wyobraźni i zrób projekcję.. może nawet projekcję jak sam tak jesteś wygimnastykowany i...
Cezzar napisał/a:
Dziwne,, że nie był uwiązany na smyczy
Zaplątałby się i udusił
Cezzar napisał/a:
kiedys tak było na początku lat 1900 cz🤬chy były w cyrku i zoo ,niestety teraz nie nada.....To jest jedyne do czego cz🤬chy się nadają... Do cyrku, żeby bawić ludzi.. Dziwne,, że nie był uwiązany na smyczy
.

lysymisio6969 napisał/a:
dla mnie szacun dla gościa.. ten kto choć trochę ćwiczył, albo uprawiał sport nawet amatorsko wie ile pracy trzeba włożyć w takie wygimnastykowanie ciała
JoSeed napisał/a:
Jestem pod wrażeniem 👍
Zespół hipermobilności stawów.
Taka choroba.
To jakbyście się zachwycali facetem bez nóg, że ma penisa do samej ziemi