Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
smc 2025-03-05, 7:32 9
K🤬a, a ja nie mogę zawiązać buta...
Zgłoś
NapalonaFrytka 2025-03-05, 7:47 3
Pocieszający jest fakt że pewnie wydając wszystkie punkty w mobilność, nie miał wystarczająco na umiejętność kradzieży
Zgłoś
Cezzar 2025-03-05, 7:59
To jest jedyne do czego cz🤬chy się nadają... Do cyrku, żeby bawić ludzi.. Dziwne,, że nie był uwiązany na smyczy
Zgłoś
mam_racje 2025-03-05, 8:07 2
smc napisał/a:

K🤬a, a ja nie mogę zawiązać buta...

Mnie boli w krzyżu od samego patrzenia
Zgłoś
flejtuch 2025-03-05, 8:21
Ma duże doświadczenie w kradzieżach dlatego taki zwinny.
Zgłoś
KuBuX 2025-03-05, 9:53
Ciekawe jakie sieci na takich produkują
Zgłoś
Pawehan 2025-03-05, 12:42 1
Człowiek guma nawet kolor się zgadza
Zgłoś
durabo2 2025-03-05, 14:26 3
I weź tu takiego batem traf
Zgłoś
O................ń 2025-03-05, 15:54
Czekałem jak stojąc na rękach i mając nogi pochylone przed siebie (w kierunku w który patrzy), wyciągnie fujarę i pokaże że potrafi wziąć sobie do gęby.
A tak to nic specjalnego. Rozczarowałem się i piwa nie będzie.
Zgłoś
lysymisio6969 2025-03-05, 16:27 1
dla mnie szacun dla gościa.. ten kto choć trochę ćwiczył, albo uprawiał sport nawet amatorsko wie ile pracy trzeba włożyć w takie wygimnastykowanie ciała

OdrobinaSadyzmyNaCodzień napisał/a:

Czekałem jak stojąc na rękach i mając nogi pochylone przed siebie (w kierunku w który patrzy), wyciągnie fujarę i pokaże że potrafi wziąć sobie do gęby.
A tak to nic specjalnego. Rozczarowałem się i piwa nie będzie.

przecież wiadomo, że może sobie zrobić loda.. użyj trochę wyobraźni i zrób projekcję.. może nawet projekcję jak sam tak jesteś wygimnastykowany i...
Zgłoś
JoSeed 2025-03-05, 17:54
Jestem pod wrażeniem 👍
Zgłoś
tomnbb 2025-03-05, 18:35 2
Cezzar napisał/a:

Dziwne,, że nie był uwiązany na smyczy

Zaplątałby się i udusił
Zgłoś
Hubal79 2025-03-05, 19:01 1
Cezzar napisał/a:

To jest jedyne do czego cz🤬chy się nadają... Do cyrku, żeby bawić ludzi.. Dziwne,, że nie był uwiązany na smyczy

kiedys tak było na początku lat 1900 cz🤬chy były w cyrku i zoo ,niestety teraz nie nada.....
.
Zgłoś
O................ń 2025-03-05, 22:22
lysymisio6969 napisał/a:

dla mnie szacun dla gościa.. ten kto choć trochę ćwiczył, albo uprawiał sport nawet amatorsko wie ile pracy trzeba włożyć w takie wygimnastykowanie ciała
przecież wiadomo, że może sobie zrobić loda.. użyj trochę wyobraźni i zrób projekcję.. może nawet projekcję jak sam tak jesteś wygimnastykowany i...

JoSeed napisał/a:

Jestem pod wrażeniem 👍

Zespół hipermobilności stawów.
Taka choroba.
To jakbyście się zachwycali facetem bez nóg, że ma penisa do samej ziemi
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie