👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
19 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kto mógłby w takim temacie napisać pierwszy komentarz jak nie Steryd...

@up wiele osób mi to mówi, a ja odpowiadam, że nie mam zamiaru się starzeć

Szeryfian napisał/a:
@up wiele osób mi to mówi, a ja odpowiadam, że nie mam zamiaru się starzeć
![]()
A dorosnąć?
a może ktoś wie jak sie nazywa ten koks i jaki to był konkurs?
<a href=http://soundfrost.org/ >download free</a>
<a href=http://soundfrost.org/ >download free</a>

Najlepsza dynamika jak jesteś chudym dryblasem, normalnie latasz, ważysz 40 kilo i spadasz 4 sekundy z murka, z wiatrem się też faajnie chodzi
popr

Dużo kotletów było by z niego
a masz ty szmato i wracaj do garów!!!
a masz ty szmato i wracaj do garów!!!
@STERYD69
"siła + masa + dynamika !!!!"
+ mały mózg
+ mały dydek
@hancys
Festiwal Przysiadów
"siła + masa + dynamika !!!!"
+ mały mózg
+ mały dydek
@hancys
Festiwal Przysiadów
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie