Zastanawia mnie dlaczego tacy YntelYgenci nie myślą o konsekwencjach, które mogą z tego wynikać. Jak typ spadłby na jakikolwiek krzak którego gałąź przebiłaby płuco...
W regionalnej tvp pokazywali typa, który skakał z drzewa na drzewo, miał takiego niefarta, że wbita gałąź między żebra zerwała skórę z klatki piersiowej i barku.... oskalpowany na własne życzenie.
I później lament kolesia, rodzice zapłakani mówią, że to taki dobry chłopak, sąsiedzi wypowiadają standardowe teksty "spokojny chłopak".
W regionalnej tvp pokazywali typa, który skakał z drzewa na drzewo, miał takiego niefarta, że wbita gałąź między żebra zerwała skórę z klatki piersiowej i barku.... oskalpowany na własne życzenie.
I później lament kolesia, rodzice zapłakani mówią, że to taki dobry chłopak, sąsiedzi wypowiadają standardowe teksty "spokojny chłopak".

Typowy Tepy Irol ( autochton z irlandii) a potem sie dziwia, ze Polacy ich kolonizuja.
k🤬a, ja uderze z innej strony... co to za sp🤬olona moda na łoniaki na pysku? k🤬a panowie troche higieny do c🤬ja, golcie mordy...
podpis użytkownika
Ponieważ szanuję dobro społeczne i spokój publiczny, nie wyrwę tych drzwi, aby rozprawić się z panem.
@up p🤬l się brudasie
podpis użytkownika
Ponieważ szanuję dobro społeczne i spokój publiczny, nie wyrwę tych drzwi, aby rozprawić się z panem.