Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
JoSeed 2025-07-17, 15:42 5
Odsapnąl na zwolnieniu to i wigoru do roboty nabrał... Zuch!
Zgłoś
cedrikk 2025-07-17, 16:04 21
I tak gówno mu zrobią xD. Grażyna co komentuje będzie ten syf sprzątać.
Zgłoś
turor 2025-07-17, 16:32
JoSeed napisał/a:

Odsapnąl na zwolnieniu to i wigoru do roboty nabrał... Zuch!

Po zwolnieniu z pracy, na zwolnieniu w pracy, wyciąć lewy czy prawy migdałek ... poziom trzeba trzymać
Zgłoś
wasyl88 2025-07-17, 17:22 5
Dlaczego on to robi ? Bo jest k🤬a koloru braku światła
Zgłoś
smc 2025-07-17, 17:48 5
To jest właśnie wdzięczność pracownika.

Utrzymujesz takiego lenia i całą jego patologiczną rodzinę, płacisz na niego składki i podatki, płacisz za jego urlop, pracujesz na jego przyszłość w tej firmie, a on po zwolnieniu niszczy Twój dorobek życia.

Moim zdaniem niepotrzebnego pracownika powinno się zastrzelić, zamiast zwalniać.
Zgłoś
Norek_mdc 2025-07-17, 18:07
Panie operatorze wózka, bardzo uprasza się tak nie robić tutaj..
Zgłoś
sej_maj_nejm_bicz 2025-07-17, 18:32 2
Szkoda . Mógl byc wzorem dla plemienia.
Zgłoś
achimos1985 2025-07-17, 18:38 10
smc napisał/a:

Utrzymujesz takiego lenia i całą jego patologiczną rodzinę, płacisz na niego składki i podatki, płacisz za jego urlop, pracujesz na jego przyszłość w tej firmie, a on po zwolnieniu niszczy Twój dorobek życia.
Moim zdaniem niepotrzebnego pracownika powinno się zastrzelić, zamiast zwalniać.

Zlecenie i B2B? Tak by pasowało? A później dramat, że Rosja wchodzi i zabiera i nie masz nic, oprócz milionów na koncie i z dumą, że "ja" walczyłem i płaciłem, c🤬j Ci w ryj, do ostrzalu
Zgłoś
ufok 2025-07-17, 18:45 1
Koleś teraz może robić to co potrafi najlepiej. Czyli siedzieć na bezrobociu
Zgłoś
sothis 2025-07-17, 18:59
smc napisał/a:

Oszalałeś chyba.
A kto za pogrzeb będzie płacić ?
Nie burżujuj tutaj, ze Ciebie niby stać bo może Ci sie kiedyś boga powinąć i c🤬j, będziesz ich trzymał we własnym ogródku.
Zgłoś
JoSeed 2025-07-17, 19:03
smc napisał/a:

Potem musiałbyś pracować na odszkodowanie dla jego rodzinki 😎
Zgłoś
Xevik20 2025-07-17, 19:07 1
Narobił roboty innym pracownikom wredny c🤬j . No chyba, że tam same fałszywe osoby, które mu robiły po złości, to wtedy c🤬j z nimi.
Zgłoś
smc 2025-07-17, 19:29
Pochówek wyłącznie ze składek ZUS. Na coś przecież to płaciłem.
Zgłoś
wór 2025-07-17, 21:50
smc napisał/a:

Dokładnie. Mój szef to da mi od czasu do czasu jego żonę puknąć...taki dobrodziej z niego.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie