Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Zwrócenie uwagi
konto usunięte • 2013-08-18, 13:10
Jako, że nie każdy siedzi poza sadolem, to wklejam:

"Moja 3letnia córka chciała coś mi powiedzieć.
Byłem bardzo zajęty i nie zwracałem na nią uwagi.
Niezrażona niczym mała zagaduje mnie:
- Tato!
- Tato!
- Tatuś!
- Tatusiu!
- Mirek, k🤬a!"

Nie moje, bo zaj🤬em, ale na pewno nie było.
żródło
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-08-18, 13:37 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-18, 13:59
Jakiś chyba niedopchnięty jesteś przeklejając tutaj teksty z YAFUD, a nie z Piekielnych, jak podajesz w źródle. Niech wakacje się już skończą, dzieci wrócą do szkoły i będą miały mniej czasu na takie rzeczy.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-18, 14:15 4
@UP
Się tak nie spinaj, gorąco jest, może byś na plac zabaw wyszedł z kolegami się pobawił w piaskownicy?
Pomyłki ze źródłem każdemu mogą się zdarzyć, za co przepraszam.
Pasuje?
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-18, 15:27 13
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-18, 22:58
czemu nikt nie da ostrzeżenia albo nie zbanuje tego clubbera?
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-18, 23:00 2
@2up
Zgłoś
BrunoL 2013-08-18, 23:02
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-18, 23:02 2
Zgłoś
demz 2013-08-18, 23:05
Nortic, bo moderatorzy nie dają ostrzeżeń wg "taryfikatora" określonego przez regulamin, tylko wg swojego własnego widzimisię. Najczęściej jak jest debil to ostrzeżenia nie dostanie, tylko pozwala mu się zaśmiecać forum. Normalni użytkownicy dostają ostrzeżenia za byle gówno, przykład z dzisiaj jak w temacie z kompilacjami wtf ktoś dostał warna za "wymuszanie piw".
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-19, 0:06
każdy mirek to dożywotni prawiczek więc to fejk
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-19, 0:47
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-19, 1:05
Zgłoś
Cossmos 2013-08-19, 10:07
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-19, 11:58
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem