👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Stare, dobre ZOMO nie wdawało się w słowne utarczki z patologią, tylko podejmowało interwencję.

MaszAyahuaskę napisał/a:
A radiowóz rozkręcić na części :amused
Gdybyś wiedział, w jakim stanie są obecnie radiowozy polskiej policji... Cud, że jeszcze jeżdżą, więc wartość części też znikoma.

Ostatnio wyczytałem, że wyciągają z garaży stare Octavie (pierwszej generacji), bo nie opłaca się naprawiać C'eedów i innych nowszych modeli. Idioci rozpisali przetarg na turbodiesle, ale radiowozy są tak zajeżdżone, że naprawa turbo wynosi więcej niż wartość samochodu.

Powiem tak. W to że zwrócił TYLKO uwagę to nie chce mi się wierzyć. Ale druga strona medalu jest taka że niestety policja godna zaufania nie jest.

UP
Prawilniak na 100% nie lubisz psiarni
ale jak cie przyjebię to pierwszy po pały zadzwonisz
internety napinacz
ps bitch please nie odpisuj
Prawilniak na 100% nie lubisz psiarni
ale jak cie przyjebię to pierwszy po pały zadzwonisz

ps bitch please nie odpisuj

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie