Poszło o blokowanie windy.
Po wyglądzie tej speluny obstawiam że to nie była największa patologia jaka się tam odp🤬la.
albo cz🤬chy, albo ciapaki, albo złodzieje w am, południowej, albo ruskie patusy... Czy naprawdę Europa jest najlepszym miejscem do spokojnego życia?
Patusiarstwo patusiarstwem ale aż mi się gorąco robi jak widzę taka akcje przy dziecku. K🤬a z początku nie zwróciłem uwagi , myślałem że pedalsko ubrany koleś , ale to laska w bamboszkach jakiś dostała cepa. Chyba że zaczynam ślepnąć jak stary pies
i tu się kłania powiedzenie :
"co szkodzi na zęby"
- gupi p🤬lenie
Cezzar napisał/a:
albo cz🤬chy, albo ciapaki, albo złodzieje w am, południowej, albo ruskie patusy... Czy naprawdę Europa jest najlepszym miejscem do spokojnego życia?
JESZCZE tylko Polska i na poludnie od nas
Bardzo dobry, mocno osadzony na nogach prawy sierp. Szacunek. Facet musiał ćwiczyć
Po c🤬j babka szczeka? Z dzieckiem jest to niech trzyma język za zębami. Gość miał zły dzień i jej przyj🤬. Koniec opowieści.
Zaprogramował zmywarkę używając tylko jednego guzika. Szacun.
Tam mają takie wynalazki jak winda? o k🤬a kacapy to jednak rozwinięty kraj!
Że te k🤬y ruSSkie nie wyzdychają. Kraj patusów.
xdrt
2025-02-27, 15:23
Gęba gada gęba boli.
A tak na serio gość nie przekalkulował xD
Wcielenie na ochotnika do armii czerwonej, fala z kręceniem wora, przymusowe trzeźwienie, ataki mięsne, a na końcu przywiążą go do drzewa jako ofiara dla baby jagi... dobry plan...
arcan86 napisał/a:
Po c🤬j babka szczeka? Z dzieckiem jest to niech trzyma język za zębami. Gość miał zły dzień i jej przyj🤬. Koniec opowieści.
Nie popieram ale to najbardziej prawdopodobne co napisałeś.
Czasami aż się reka sam w pięść zaciska ale my jesteśmy dżentelmeny.
To jakieś kazamaty? Co w tych lochach robi dziecko...?