W Krasnodarze mężczyzna dwukrotnie rzucił szklaną butelką piwa w głowę sprzedawczyni. Kobieta doznała poważnych obrażeń głowy. Jej krewni oferują pieniądze za informacje o napastniku, aby mogli go odnaleźć i ukarać. Pracownicy pobliskiej kawiarni poinformowali, że napastnik zaatakował klientów widelcem.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:12
W Krasnodarze mężczyzna dwukrotnie rzucił szklaną butelką piwa w głowę sprzedawczyni. Kobieta doznała poważnych obrażeń głowy. Jej krewni oferują pieniądze za informacje o napastniku, aby mogli go odnaleźć i ukarać. Pracownicy pobliskiej kawiarni poinformowali, że napastnik zaatakował klientów widelcem.
Może i on 2, ale ona 1. Jeśli dostanie 1 rok, jej należy się 6 miechów.
Na szczęście zamontowała w sklepie kamerę żeby mogła pokazać w sądzie ze to serio ona dostała w łeb
ruski śmietnik, Indie i Afryka- gdyby nie te miejsca Sadol poszedłby z torbami.
rostyty45 napisał/a:
ruski śmietnik, Indie i Afryka- gdyby nie te miejsca Sadol poszedłby z torbami.
Nie zapominaj o da silvach z Brazylii
Dobrze, że napisałeś, że to w Krasnodarze i że policja poszukuje sprawcy. Będę czujny i jak coś to dam znać policji. Na razie mogę powiedzieć tylko tyle, że u mnie go nie ma.
pułkownik69 napisał/a:
Nie zapominaj o da silvach z Brazylii
Racja, ale da silvy są monotonne, same strzały w łeb , 50 % przed barami a reszta u fryzjerów.
Pewnie to jeden z tych szczęściarzy co wrocil z frontu.No i myk spowrotem.
rostyty45 napisał/a:
Racja, ale da silvy są monotonne, same strzały w łeb , 50 % przed barami a reszta u fryzjerów.
Jeszcze czasem ktos rozmasli samochodem banditos uciekajacych na motorku
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie