Dziesiątki Papuasów urządziły bitwę na włócznie i łuki. Co było przyczyną konfliktu – nie wiadomo. W wyniku starcia dziesiątki Papuasów zostało rannych. Niektórych trzeba było hospitalizować.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:33
Dziesiątki Papuasów urządziły bitwę na włócznie i łuki. Co było przyczyną konfliktu – nie wiadomo. W wyniku starcia dziesiątki Papuasów zostało rannych. Niektórych trzeba było hospitalizować.
JoSeed napisał/a:
To w sumie ważne, o co poszlo... 🤔
Na pewno o edukację w szkołach. Strzelam w ciemno że o edukację zdrowotną.
W sumie dobry pomysł wart naśladowania i przeniesienia na nasz rodzinny grunt zważywszy że u nas w Polsce łuki , włócznie , kije i kamienie można posiadać bez żadnego zezwolenia i w każdej ilości w odróżnieniu od broni palnej na którą trzeba mieć zezwolenie i zdawać egzamin.
Minęło kilkanaście tysięcy lat, a oni ani na jotę nie zmienili taktyki, ani rodzajów broni i uzbrojenia. Szacun 😁
duck_you_too napisał/a:
Na pewno o edukację w szkołach. Strzelam w ciemno że o edukację zdrowotną.
Ja myślę, że przede wszystkim o budowę pierwszej szkoły we wiosce...
Serce rośnie gdy człowiek widzi, że nawet dziś niektórzy potrafią dobrze spędzać czas bez oczu wlepionych w smartfon.
Fajny sposób na rozwiązanie sporu: kto pierwszy umiera ten przegrywa
JaroDonald napisał/a:
Tak to my będziemy walczyć w 4 wojnie światowej
Robimy dokładnie to samo,różnica jest jedynie w broni.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie