👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurcze, powtórzę się, ale skoczył jak Wałęsa przez płot w sierpniu 1980
Promyczek napisał/a:
W odróżnieniu od Wałęsy -jego łódką SB nie podwoziła "na akcję".
Promyczek napisał/a:
Żeby nie Lechu dalej bylibyśmy pod ruskim butem.
Mur berliński stałby do dziś, a agenta Bolka może sobie wymyślić tylko jakaś zawistna k🤬a, która trzynastego grudnia spała do południa,

Zulu-Gula napisał/a:
Żeby nie Lechu dalej bylibyśmy pod ruskim butem.
Mur berliński stałby do dziś, a agenta Bolka może sobie wymyślić tylko jakaś zawistna k🤬a, która trzynastego grudnia spała do południa,
A Myszka Miki się sama urodziła by nas bawić czy stworzył ją Disney?
Zulu-Gula napisał/a:
bull shit,
trolujesz, czy po prostu wiedzę o świecie czerpiesz z wybiórczej, czy innego g...na?
Mialem takieg 10 lat temu ale byly walik z cyganami z amstafami pitbulami az sukii sie pojawily straszac aresztem, Do tej pory mam przydomek Atena (imie)
edit
Przepraszam2005 wyrok wzłącz w zawiasach i odbycie kary 2 lata to bylo 20 lat temu
edit
Przepraszam2005 wyrok wzłącz w zawiasach i odbycie kary 2 lata to bylo 20 lat temu
W opinii tygrysów i innych kotowatych hindunina co prawda nie jest trujaca, ale jednak niejadalna ze względu na to jak jebie. Ten tu osobnik postanowił zaryzykować i jednak odpuscił po chwili.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie