👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
20 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

A gdzie 150 mln zł wywalone przez HAJKE GRUNDBAUM pseudonim Hanka Gronkiewicz na muzeum parchów polskich...to poszło z kasy miasta.
Dodam,ze Muzeum Powstania Warszawskiego budowane było ze składek społecznych.
Dodam,ze Muzeum Powstania Warszawskiego budowane było ze składek społecznych.
j-t-t-s napisał/a:
camson,
Wiesz co? Ty mówisz o odwadze?
Spieprzyłeś jak szczur i śmiesz mówić o odwadze. Na miejscu było by podkulenie ogonka i nie rozwieranie jadaczki zbyt szeroko.
Znowu ktoś ogłosił stan wojenny że takie pierdoły opowiadasz? przeczytaj jeszcze raz to co napisałeś. Czy patriotycznym obowiązkiem każdego Polaka jest siedzenie w tym kraju i biedocie ? marzenie o nowym telewizorze, czy samochodzie ? Dlaczego ktoś kto ma jakąś ambicje i cel w życiu nie może sobie tego ułatwiać zagranicą tylko ma się męczyć ? ...

Rottensparrow napisał/a:
A że polska nie ma bohaterów
Stary, zacznij czytać. Podpowiem, byś zaczął od książek o Kościuszce.
@ tds1974,
parafrazując Churchilla: jest niedobra, ale i tak jest najlepsza ze wszystkich po 89, to prawda.
parafrazując Churchilla: jest niedobra, ale i tak jest najlepsza ze wszystkich po 89, to prawda.

Mieszkanie w tak wspaniałym i nowoczesnym mieście, jakim jest Warszawa to przywilej i zaszczyt. Zawodowe marudy powinny być wysiedlane do Radomia bez prawa powrotu.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie