Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 12 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
bo77 2013-01-16, 21:28
daje nam to 66575000 na 2 lata, czyli 2773958 zł na miesiąc, czyli jednego mieszkańca Warszawy kosztuje to 1,62 zł miesiecznie
Zgłoś
korinogaro 2013-01-16, 21:37
Ogólnie to bardzo śmieszne są komentarze w stylu: "Wyjechałeś z kraju to jesteś tchórz i nie masz prawa się wypowiadać czy narzekać, a ja jestem ekstra gościu bo siedzę w tym bagnie." Gdzie w takim podejściu logika? Dlaczego się dokształcasz, pracujesz więcej, ciężej, dokładniej? Żeby być bogatszym i żeby żyło Ci się lepiej. Tylko głupek będzie harował jak wół w jakimś państewku jeśli będzie miał możliwość pracować w innym i za tą samą pracę otrzymać więcej pieniędzy. Dokładnie, głupek a nie tchórz. Czy jak wyjadę np. ze Szczecina do Poznania żeby za tą samą pracę dostać więcej pieniędzy to będę tchórzem czy zwyczajnie człowiekiem z głową na karku? No i jak wyjadę z tego Szczecina to utracę możliwość krytykowania działania władz w tym mieście? Nie. Czym się różni wyjazd z jednego kraju do innego od wyjazdu z jednego miasta do innego (poza odległością co też nie zawsze jest prawdą bo np. do Berlina mam bliżej jak do Poznania)? W obu przypadkach zmieniają się władze, bardzo często mentalność, przepisy miejscowe, opłaty miejscowe, podatki lokalne, język (bo w Krakowie czy Poznaniu mówię jednak odrobinę inaczej), polityka władz itp. itd.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-16, 21:41
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-16, 22:01
I po co to wrzucasz jak i tak znowu będą na nich głosować?
Zgłoś
T0B1 2013-01-16, 22:45
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.

podpis użytkownika

"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Zgłoś
tds1974 2013-01-16, 22:47
korinogaro napisał/a:

do Berlina mam bliżej jak do Poznania

Ooo, kolega z Rzepina?
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-17, 0:51
hejtujcie sobie wsiochy
ja jestem z warszawy glosowalem na hanke i bede glosowal
nigdy sie tyle nie budowalo warszawa sie zmienia
brawo hanka !!
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-17, 0:53 2
Zgłoś
Achajos 2013-01-17, 17:52
Zgłoś
SunLee 2013-01-17, 19:07
JADoktor napisał/a:

hejtujcie sobie wsiochy
ja jestem z warszawy glosowalem na hanke i bede glosowal
nigdy sie tyle nie budowalo warszawa sie zmienia
brawo hanka !!

Nic dodać nic ująć - bufetowa w ostatnich wyborach wygrała w pierwszej turze. Ci warszawiacy co na nią głosowali, a było ich prawdopodobnie większość (prawdopodobnie - słowo specjalnie użyte w tym kontekście, kto nie kuma to niech pomyśli) także wychodzili z założenia że "tyle się buduje" i jak cielaki na nią głosowali.
W warszawie zawsze "dużo się budowało" - hanka niewiele się do tego przysłużyła. Ale skala zaniedbań jest ogromna - zawalona i zalana stacja metra, zalany tunel przy wisłostradzie, katastrofy budowlane przy budowie większości dużych inwestycji. Najlepsze że nawet sztandarowa inwestycja - stadion narodowy, jest nadal niezgodnie z prawem użytkowany, jest wiele nieusuniętych usterek takich jak np dach który przecieka. Nie wiem czy wiecie, że nawet sprawy własnościowe nie zostały zgodnie z prawem zamknięte - część stadionu leży na cudzej działce i sprawa jest w toku. A co będzie jak właściciele odbiorą zgodnie z prawem swoją własność? Państwo będzie płacić ogromne odszkodowania -to znaczy nie jakieś Państwo - to MY będziemy płacić za oszustwa tych którzy nasi sąsiedzi wybrali. I jeszcze są z tego dumni tak jak rzeczony kolega "JADoktor"
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-17, 21:05 1
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem