👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:54

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
hahahahhahahahahahahhahahahah jakbym was widział
nie czekajcie to lustro.

o tak, typowy sadol... warto jeszcze wspomnieć, że mieszka w mieszkaniu komunalnym, w dupie był, gówno wiedział, jest bez pracy a za swoje porażki obarcza gejów i lewaków (tzn. wszystkich ludzi na świecie którzy mają choć trochę lepiej niż on)

Po czym wrócili do domu i każdy z nich zrobił to, co ten pawian.
@kamilkawka
Skoro twierdzisz że to lustro to zgadnij kogo w nim widzisz...
Skoro twierdzisz że to lustro to zgadnij kogo w nim widzisz...
A koledzy ze stada wydają śmiech rozpaczy
) Ewentualnie okrzyki godowe
pewnie film od czarnych @

pewnie film od czarnych @
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie