Biedny ,a kase na sms'y to ma.
Weź dodaj ten ''tani'' roaming to już w ogóle

jeszcze k🤬a nie widziałem reklamy, która w tak głęboki sposób opisuje żywot Polaka na emigracji. Ba! nawet filmów takich nie robią :/
Lata wyrzeczeń, upokorzeń, ciężkiej pracy z dala od rodziny. A wszystko to dlatego, że w krainie "mlekiem i miodem płynącej", Polską zwaną, nie dałby dziecku szans na dobre wykształcenie i lepszą niż własna przyszłość
kto pracował za granicą, powinien widzieć o czym mówię
A moim zdaniem na większy szacunek zasługują Ci, którzy nie podwinęli ogona i zwiali tylko zostali i podjęli walkę - zrobili studia, mają pracę, mieszkanie, dzieci i dają radę mimo "polskiej rzeczywistości".

A moim zdaniem na większy szacunek zasługują Ci, którzy nie podwinęli ogona i zwiali tylko zostali i podjęli walkę - zrobili studia, mają pracę, mieszkanie, dzieci i dają radę mimo "polskiej rzeczywistości".
Tacy ludzie nazywają się "frajerzy".

podpis użytkownika
"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, ż🤬dku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"ci co piszą że dali mu butelki żeby je oddal za 8 centów po sztuce jesteście delikatnie jebnięci. Ogarnij reklamę naprawdę nie trzeba znać innych jeżyków żeby zobaczyć ze gość wysyła smsa z kodem z butelki żeby wygrać wyjazd na euro 2012 w tym przypadku wyjazd do domu.
Sam jesteś delikatnie jebnięty. Wiesz co to ironia ?

jeszcze k🤬a nie widziałem reklamy, która w tak głęboki sposób opisuje żywot Polaka na emigracji. Ba! nawet filmów takich nie robią :/
Lata wyrzeczeń, upokorzeń, ciężkiej pracy z dala od rodziny. A wszystko to dlatego, że w krainie "mlekiem i miodem płynącej", Polską zwaną, nie dałby dziecku szans na dobre wykształcenie i lepszą niż własna przyszłość
Też mnie wkurza to co się dzieje w Polsce, ale do cholery to co piszesz to zwykłe kłamstwo. Póki co to szkoła jest tu za darmo. Co do poziomu nauczania to poważne kierunki mają niezły poziom jeśli chodzi o wykładowców i sposób nauczania. Byłam na wymianie w Holandii i w Niemczech i widziałam jak to tam jest. Oprócz drogiego sprzętu, który i tak stoi i się kurzy to nauczanie jest tam gorsze. Większość prac wykonuje się w grupach, a to jest dla mnie bzdura. Później nie potrafią czegoś zrobić od początku do końca.

P🤬lisz jak to nie ciężko. Myślisz, że ja tutaj pracując w Polsce mam zajebiście! Te Twoje lata wyrzeczeń, upokorzeń... mam codziennie, tylko, że rodzina blisko a co miesiąc k🤬a ta sama nędzna wypłata ale jakoś człowiek daje radę i kształci dzieci a nie płacze jak p🤬duś jak to mu źle...
Tacy ludzie nazywają się "frajerzy".![]()
Powiedz to swoim rodzicom. Chyba że oni tez są imigrantami i szorują gary dla brytoli.
Jeśli uważasz, że w Polsce wykształcenie idzie w parze z zarobkami to się grubo mylisz.
Aha i nie mówie tu o socjologiach, psychologiach, zarządzaniach i innych gównach bo to hobby a nie wykształcenie.

soqman napisał/a:
jeszcze k***a nie widziałem reklamy, która w tak głęboki sposób opisuje żywot Polaka na emigracji. Ba! nawet filmów takich nie robią :/
Jeśli uważasz, że w Polsce wykształcenie idzie w parze z zarobkami to się grubo mylisz.
Aha i nie mówie tu o socjologiach, psychologiach, zarządzaniach i innych gównach bo to hobby a nie wykształcenie.
pie**olisz jak to nie ciężko. Myślisz, że ja tutaj pracując w Polsce mam zajebiście! Te Twoje lata wyrzeczeń, upokorzeń... mam codziennie, tylko, że rodzina blisko a co miesiąc k***a ta sama nędzna wypłata ale jakoś człowiek daje radę i kształci dzieci a nie płacze jak p*zduś jak to mu źle...
@Halibut
Jeśli chcesz chłopczyku rozsądnie zarabiać, to same studia nie wystarczą. Potrzeba jeszcze w c🤬j kursów, ze 3 języki. A skąd chłopczyku weźmiesz pieniążki na dodatkowe kwalifikacje? Rodzice pracujący za granicą (przynajmniej część) naprawdę pomaga swoim dzieciom przede wszystkim finansowo. Dlatego nie płacz, że płacą ci c🤬jowo jak ani me ani be w obcym języku, a do tego nic ponad umiejętność ściągania ze studiów nie wyniosłeś.
@Prostowoczy
Jeśli pracujesz w Polsce za grosze i ledwo wiążesz koniec z końcem, to tym bardziej powinieneś docenić poświęcenie rodziców, którzy żeby ułatwić dzieciom przyszłość, zdecydowali się na ciężkie rozstania. To jest dopiero prawdziwe rodzicielskie poświęcenie

Dodatkowo napisałem, że zwiększa to szansę, a nie że na pewno będzie dzieciom lepiej