Filmik ten to reklama coca coli w Hiszpanii i któtko mówiąc przedstawia on życie biednego Polaka, ktorego Hiszpanie z chęcią wyślą do Polski...
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-03-24, 18:00
Wy to serio jesteście niekumaci, bez znajomości języka można ogarnąć ale akurat znam hiszpański i tam na końcu gość mówi "El futbol nos da oportunidad para ser mejores co znaczy - piłka nożna daje nam szansę stania się lepszym (człowiekiem) czyli dali mu swoje butelki, żeby wygrał podróż do Polski (na plakacie napisane jest - wygraj wycieczki do Polski, a obok logo Euro). Nic dziwnego, że w Polsce nie możecie znaleźć pracy i narzekacie jak rozszyfrowanie prostej reklamy sprawia wam tyle problemów...
w pełni zgadzam sie z tym co pisze soqman. Może i szkoły w Polsce są darmowe, ale nie da sie pogodzic w pełni nauki na dobrym kierunku i pracy pozwalającej na przeżycie.
Jeśli chodzi o poświęcenie osob, które dla dobra rodziny emigrują, to nawet sobie nie wyobrażacie jak jest ono wielkie. Pomyślcie jak to jest gdy przez 20 lat widujecie rodzine raz na 2 miesiace...
Nie przypomina wam kogoś ten facet?
@soqman
sam mieszkam za granica i wiem o czym mowisz

Polska Polska ale za to nasza Polska
BuryRabarbar napisał/a:
reklama lepsza niz ostatnia dziewczyna ktora robila mi loda
tak ci się marzy
podpis użytkownika
Death solves all problems - no man, No_Problems.
qbsol napisał/a:
Biedny ,a kase na sms'y to ma.
On ma poprostu darmowa aplikacje Freeyah !
konto usunięte
2012-03-28, 8:25
konto usunięte
2012-03-28, 8:31
konto usunięte
2012-03-28, 14:29
Niеbieski napisał/a:
Nie przesadzaj, niektórych może to zainteresować. To duży portal i wiele osób tu zagląda.
Czyli sądzisz, że i wśród moderatorów też mogą być miłośnicy "męskiej miłości" lub jak to mówią normalni ludzie: "pedalstwa" ?
konto usunięte
2012-03-28, 14:35
soqman napisał/a:
Czyli sądzisz, że i wśród moderatorów też mogą być miłośnicy "męskiej miłości" lub jak to mówią normalni ludzie: "pedalstwa" ?
Odnosiłem się do ogółu, a normalni ludzie są kulturalni i nie używają zwrotów uznanych za obraźliwe.
konto usunięte
2012-03-28, 20:25
konto usunięte
2012-03-28, 20:32
konto usunięte
2012-06-24, 20:17
Też mnie wkurza to co się dzieje w Polsce, ale do cholery to co piszesz to zwykłe kłamstwo. Póki co to szkoła jest tu za darmo. Co do poziomu nauczania to poważne kierunki mają niezły poziom jeśli chodzi o wykładowców i sposób nauczania. Byłam na wymianie w Holandii i w Niemczech i widziałam jak to tam jest. Oprócz drogiego sprzętu, który i tak stoi i się kurzy to nauczanie jest tam gorsze. Większość prac wykonuje się w grupach, a to jest dla mnie bzdura. Później nie potrafią czegoś zrobić od początku do końca.