Jeżeli kiedykolwiek zastanawialiście się jak wygląda dom studencki od wewnątrz, macie niepowtarzalną okazję przekonać się na własne oczy
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
2025-12-08, 18:26
Jeżeli kiedykolwiek zastanawialiście się jak wygląda dom studencki od wewnątrz, macie niepowtarzalną okazję przekonać się na własne oczy
żal żalem, ale hodowanie przyszłych nierobów raczej jest tu ważniejszym tematem.
Wśród ludzi krążą opowieści jakoby w domach studenckich non stop odbywają się imprezy. Niestety ilekroć zapraszam znajomych, którzy mają lub już mieli okazję pierwszy raz wpaść do mnie na imprezkę, byli w szoku, że w akademiku jest tak cicho. Prawda jak chce się znaleźć imprezę w D.S. to nie ma problemu.
Kickiego
Znane rejony, do podstawówki śmigałem zaraz obok. Akademiku nie znam od wewnątrz ale nawet przechodząc obok widać było, że coś tam się dzieje.
Pracowałem jako dostawca pizzy i KIC to był nasz rejon. Codziennie miałem co najmniej jeden kurs w to miejsce. Za to w weekendy dowoziłem kilka razy dziennie. Widok w niedzielę ok. godziny 11:00 kiedy ten motłoch się budził i na kacu zamawiał pizzę ( bo do akademika 40% zniżki) to była sodoma i gomora. Widziałem nie jeden pokój i nie jedną rozpijaną tam butelkę. Najlepsze były piątki i soboty wieczorem. Wyobraźcie sobie dwa akademiki vis a vis siebie... Co wam powiem, to wam powiem ale ci ludzie wiedzą jak robić grube balety...
Taaa, wielcy samodzielni ludzie mieszkający z mamusią na studiach.
Tylko potem za 20-30 lat nie opowiadajcie synom, jak to wasza największa przygoda była gdy zjedliście mamie jogurt i powiedzieliście ze to nie wy.
Tylko potem za 20-30 lat nie opowiadajcie synom, jak to wasza największa przygoda była gdy zjedliście mamie jogurt i powiedzieliście ze to nie wy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie