Jeżeli kiedykolwiek zastanawialiście się jak wygląda dom studencki od wewnątrz, macie niepowtarzalną okazję przekonać się na własne oczy
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-11-18, 1:07
żal żalem, ale hodowanie przyszłych nierobów raczej jest tu ważniejszym tematem.
@ komandoklucha
Starzy i prywatność to dwie wykluczające się rzeczy. Jak się kiedyś w końcu z domu wyprowadzisz, nawet i do aka, to nawet 3 dni w domu ze "star🤬ami" staną się irytujące. A tym czasem ucz się mocno co by Ci było dane postudiować.
Choć co ja mówię?!?! :O Studia i mieszkanie w domu to nie studia ;]
Peace.
konto usunięte
2012-11-18, 1:12
konto usunięte
2012-11-18, 1:23
Wśród ludzi krążą opowieści jakoby w domach studenckich non stop odbywają się imprezy. Niestety ilekroć zapraszam znajomych, którzy mają lub już mieli okazję pierwszy raz wpaść do mnie na imprezkę, byli w szoku, że w akademiku jest tak cicho. Prawda jak chce się znaleźć imprezę w D.S. to nie ma problemu.
konto usunięte
2012-11-18, 1:25
Kickiego

Znane rejony, do podstawówki śmigałem zaraz obok. Akademiku nie znam od wewnątrz ale nawet przechodząc obok widać było, że coś tam się dzieje.
konto usunięte
2012-11-18, 2:10
Pracowałem jako dostawca pizzy i KIC to był nasz rejon. Codziennie miałem co najmniej jeden kurs w to miejsce. Za to w weekendy dowoziłem kilka razy dziennie. Widok w niedzielę ok. godziny 11:00 kiedy ten motłoch się budził i na kacu zamawiał pizzę ( bo do akademika 40% zniżki) to była sodoma i gomora. Widziałem nie jeden pokój i nie jedną rozpijaną tam butelkę. Najlepsze były piątki i soboty wieczorem. Wyobraźcie sobie dwa akademiki vis a vis siebie... Co wam powiem, to wam powiem ale ci ludzie wiedzą jak robić grube balety...
konto usunięte
2012-11-18, 2:48
konto usunięte
2012-11-18, 2:51
Ten w czerwonym stara się pozować na Korwina (gesty, mowa itd). Powinni go wysłać pod prysznic za metalowymi drzwiami
Taaa, wielcy samodzielni ludzie mieszkający z mamusią na studiach.
Tylko potem za 20-30 lat nie opowiadajcie synom, jak to wasza największa przygoda była gdy zjedliście mamie jogurt i powiedzieliście ze to nie wy.
konto usunięte
2012-11-18, 9:18
Szlachta i społeczna elita, żeby dostać najgównianszą pracę trzeba być taki jak Ci ludzie.... idiotyczne