Jeżeli kiedykolwiek zastanawialiście się jak wygląda dom studencki od wewnątrz, macie niepowtarzalną okazję przekonać się na własne oczy
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-11-17, 14:20
j🤬e studenty nieroby p🤬lone.
konto usunięte
2012-11-17, 15:02
nie wtrącaj się
konto usunięte
2012-11-17, 15:41
ten w szlafroku to taki głupek nie?
Strarkrafcik na lapku - lubie to .
konto usunięte
2012-11-17, 17:20
banda mami synków którym wydaje się że jest dorosła.. żal.
konto usunięte
2012-11-17, 17:40
jakis lamerski ten akademik
C🤬j z tym filmikiem - na tyłach tego akademika są/były schodki na których wiodłem swoje życie podwórkowe przez około 4 lata dorastania

Pierwsze szlugi, piwo, zioło... I parę jeszcze innych. Jak ktoś jest z grochowa, to automatycznie ma ode mnie piwo
Ten akademik to pikuś w porównaniu do Łódzkiego Medyka...
konto usunięte
2012-11-17, 22:42
Wspaniale :] Uwielbiam czytać jak banda 'ynteligentnych' pluje sie w komentach, jakie to maminsynki, jakie dzieci i nieroby. Widac, ze 'zal dupe sciska' ze sie nie dostalo na studia, albo skonczylo kierunek typu psychologia. No ale ktos bedzie musial pracowac na tych, ktorzy chca cos osiagnac.
konto usunięte
2012-11-18, 0:44
j🤬e gimbusy dostały się na studia i kolejny filmik o akademiku
Lol wychowałem się niedaleko
prywatność>>>>>>>>>>>>ten oboro podobny śmietnik
już wolę sobie ze swoimi star🤬ami mieszkać niż żyć w takim syfie i zbiorowisku przygłupów jak to
konto usunięte
2012-11-18, 1:06
Nigdy nie mieszkałem w akademiku, bo zawsze było mnie stać na wynajęcie pokoju. Raz tylko znalazłem się w nim, jak kupiłem jakiś sprzęt od kolesia przez allegro i pojechałem po odbiór. K🤬a dramat. Wszyscy razem na kupie ściśnięci. Ani tu panienki zak🤬sić ani konia zwalić. W koło same brudasy i no-life'y. W życiu bym w takim chlewie nie mógł mieszkać. Jedynym plusem jest to, że w niektórych akademikach mają stałe burdele - to się ceni.