immortaldog napisał/a:
Spodziewałem się takich komentarzy od napinaczy.
Próba umyślnego zabicia kogoś na drodze a nie włączenie migacza to dwie różne sprawy.
Napinajcie się dalej ale pamiętajcie że k🤬s wam od tego nie urośnie zakompleksione frajerki.
Od oglądania drogowych pojebów na YT też nie rośnie, także odpuść sobie z wyzywaniem od "napinania" i przyjmij do wiadomości, że jak coś publikujesz, to ktoś może mieć odmienne zdanie i nie wszyscy będą Ci lizać dupę.
A skoro już to publikujesz to pewnie sam masz motocykl i bawią Cię takie nagrania... jedno Ci powiem - od poważnego rozj🤬ia się samochodem z winy takich idiotów (i nie zwalam tu winy na motocyklistów, bo ten w aucie równie poj🤬y) trzykrotnie uratował mnie tylko i wyłącznie refleks i doświadczenie z wcześniejszych sytuacji w których pojazd stawał się pod/nadsterowny i musiałem sobie radzić sam...
Tobie życzę teraz dokładnie takiej sytuacji - poczuj to samo co ja, niech Cię w sekundę zaleje zimny pot, nogi zmiękną, przejdą ciarki i jeśli tylko wykażesz się takim refleksem (szczęściem?) jak ja to się k🤬a nauczysz, że w takiej sytuacji jak na wrzuconym przez Ciebie filmiku, normalny kierowca zdaje sobie sprawę z powagi sytuacji i odpuszcza, czyli zwalnia, żeby stracić idiotę z pola widzenia, a nie stracić życie.
Myśl co chcesz, pisz co chcesz, nazwij mnie napinaczem jeszcze raz jeśli Ci to w jakiś sposób daje satysfakcję, gdyby można było to piwa za wstawkę i tak bym Ci nie "odebrał" bo po to jest ten portal, żeby chorych ludzi pooglądać, ale bronienie kogokolwiek, kto w tym filmiku uczestniczył podchodzi po jakiś fanatyzm... tak, czy inaczej - odezwij się jak ktoś zaśnie i będzie Ci jechać na czołówkę i przeżyjesz (czego Ci jak najbardziej życzę)