Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:36
Życiowy frajer za kierownicą samochodu
konto usunięte • 2012-07-26, 17:07

Przetłumaczony opis z YT:

Cytat:

Grupa motocyklistów jeździła w Omaha, NE w ten weekend, gdy kierowca samochodu postanowił spróbować zepchnąć je z drogi. Można zobaczyć kilka razy, jak kierowca próbuje zniszczyć motocykle przy 60 + MPH. Nie wiadomo co sprowokowało kierowcę samochodu.

Kierowca został aresztowany za narkotyki, co nie miało związku z incydentem na drodze.

Mam nadzieje że dojebią mu tyle zarzutów do tych co już ma że dostanie karę śmierci lub na dożywotnie rypanie w kiciu.

vs
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-07-27, 0:16
Trochę tych pajaców rozumiem - może po prostu chcieli mieć dowód dla policji, że kierowca samochodu stwarza cholerne zagrożenie, prowokowali go, a on się temu poddawał, no ale jak napisał przedmówca, ryzykowanie własnym życiem dla głupiego nagrania na kamerce dla policji nie jest tego warte i lepiej po prostu oddalić się od debila na bezpieczną odległość.
Zgłoś
amb 2012-07-27, 11:01
gdybym wracal w lekowej po kacu, to robilbym dokladnie to samo, co ten koles w aucie. nie mam zony, dzieci, kredytu ani majatku, za to mam samochod, ktorym moge paru idiotow-zadymiarzy z nadprodukcja testosteronu na 2 kolkach rozpieprzyc.
Zgłoś
DziQ6666 2012-07-27, 12:14
Info dla wszelakich obrońców tych debili na motocyklach..

Życzę Wam żeby taki frajer z kompleksami czy bez jadąc 150 km/h po mieście gdzie jest ograniczenie do 50 rozjechał Wam brata, matkę, ojca czy żonę.. Ciekawy jestem czy nadal będziecie uważali że to spoko kolesie.

Ludzie zrozumcie wreszcie że brawurowa jazda naraża innych ludzi na niebezpieczeństwo, ludzi nie świadomych zagrożenia !! I nie ma różnicy czy to samochód, rower czy motocykl.
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-27, 13:23
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-27, 14:06 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-27, 14:43
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-27, 17:16
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-27, 23:21
Nie rozumiem o co tutaj ludziom chodzi. Przecież motocykliści lubią adrenalinę i inne takie. Gościu dostarczył im trochę więcej emocji. A ci jeszcze narzekali, pff. To czy oddadzą organy teraz, czy później, wielka mi rzecz.
Mało sadystycznych komentarzy na sadolu ostatnio.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem