wóda, lód, norwegia = apetor
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
aż się wzruszyłem.. po prostu pięknie !
konto usunięte
2014-12-23, 14:08
konto usunięte
2014-12-23, 14:20
chłop aż się prosi żeby zostać ambasadorem jakiejś wódy, parkowa, czerwona kartka itd
konto usunięte
2014-12-23, 14:43
W 49 sekundzie sam siebie zapytałem w myślach "a gdzie wóda ?" hehe
Coś pięknego
konto usunięte
2014-12-23, 14:50
daje w ciemno piwo
wydaje mi sie? czy on zaczął reklamować wóde?? :/
konto usunięte
2014-12-23, 15:40
Ej jak to jest w tej Norwegii? Większość moich znajomych, którzy tam pracowali twierdzą, że wóda jest tam zajebiście droga. I poza tym jak często i dużo kupujesz to jesteś alkoholikiem i chcą na siłę pomóc Ci uporać się z nałogiem. Jak ten gość daje radę?
konto usunięte
2014-12-23, 15:44
konto usunięte
2014-12-23, 16:04
To jest niesprawiedliwe! Gość w samych gaciach lata, pływa pod lodem, wódką popija i nic mu nie jest, a ja bym na taką pogodę bez kurtki wyszedł i bym się pochorował.
konto usunięte
2014-12-23, 16:14
martwie się że on się w końcu doigra i nie wypłynie spod tego lodu
konto usunięte
2014-12-23, 16:32
w Polsce by dostał mandat za picie pod chmurką
Solve,
Zastanawiam się jak to jest: lewactwo norweskie jest tu ostentacyjnie wychwalane, a o lewactwie polskim nie ma na tym forum ani jednego dobrego słowa.
Czy aby na pewno lewactwo jest złe z samej natury swojej