Wielbiciele Sadola, z najdalszych i najdzikszych afrykańskich zakamarków, przesyłają serdeczne życzenia noworoczne, dla wszystkich użytkowników
Zabrakło na końcu; my będziemy następni na hardzie.
żeby oni wiedzieli co się o nich tutaj pisze
I te kwietniki w kształcie penisa
Smoluchy p🤬lone mogły bardziej się postarać, a nie tylko wydrukować czarno-białe logo w biedackiej jakości na biedackiej karteczce...
Nie wiem co za pojeb do zorganizował, ale dla mnie wygrałeś internety
To zasługuje na znalezienie się w TOP100 wszechczasów na sadolu.
Jeśli to nie AI czy SI to c🤬j Ci w jedzenie koleżko nie finansujemy zwierząt co my k🤬a jakieś animalsy? No chyba że biały Pan z batem za obiektywem to wybaczone.
Piwo za własny materiał
Pento napisał/a:
Jakim trzeba być debilem żeby pisać że to AI...
Wystarczy być lewakiem @Geraldinio pedałem z 40 letnim stażem jak sam o sobie powyżej pisze.
agrus11 napisał/a:
to byłoby hitem z 10 albo 15 lat temu, teraz to murzyn jest wszędzie i wszędzie też jest AI i ludzie to już nie wiedzą czy to serio czy nie. Sam nie jestem pewny
Jak nie jesteś pewny to znaczy ,że AI jest bardziej ogarnięte niż Ty. Trzeba być cymbalem żeby nie widzieć,że to nie żadne AI
Za $ wszystko Polakowi wytańczą...
pedał jakiś...
Piwko i propsy za pomysł!
Rozjebundy umysłowe za dwadzieścia parę dolców wysyłacie tym orangutanów jakieś zdjęcie z podpisem albo słoik z gównem i oni nagrywają wam filmik na h🤬j-toka i składają życzenia (słoika z gównem nie polecam bo zjedzą sk🤬ysynki) a wy ameby już tylko wszędzie widzicie sztuczną inteligencję
Ps. P🤬le znaki interpunkcyjne
Geraldinio napisał/a:
Szacun dla gościa, któremu chciało się tej fejkowy filmik wstawić. Ale jako informatyk z 40 letnim stażem jestem sceptyczny co do AI. Debile widzący np. na fejsie całującego się Tuska i Putina zawierających traktat o rozbiorze Ukrainy mogą w to uwierzyć i zmienić wynik wyborów. Wojna w sieci to już jest problem globalny.
To c🤬jowy fachowiec z ciebie jak 40 lat w zawodzie pracujesz i nie odróżniasz AI od prawdziwego nagrania. Jako osoba bawiąca się stawianiem modeli AI na własnym komputerze mogę z 100% pewnością stwierdzić ze to nie fejk. A i te murzyny nie od dziś oferują takie nagrania, zdaje się że jakoś 200zł to kosztuje.