Szacun dla gościa, któremu chciało się tej fejkowy filmik wstawić. Ale jako informatyk z 40 letnim stażem jestem sceptyczny co do AI. Debile widzący np. na fejsie całującego się Tuska i Putina zawierających traktat o rozbiorze Ukrainy mogą w to uwierzyć i zmienić wynik wyborów. Wojna w sieci to już jest problem globalny.
podpis użytkownika
poker better than lifepodpis użytkownika
Trzeba wyzwolić się ze strachu bogów i śmierci.ja prosiłem kolege by w moim imieniu tez podziekowal i nawet mowilem muz ze zaraz jakis debil sie przyp🤬oli
To nie jest fejkowy filmik, mozesz se zamowic dla rodziny, albo psa, albo swojego partnera...
Aaa, pisowski prymityw!?,
Co?, obrok się w żłobie skończył i inwentarz rozlazł się po okolicy?
Szacun dla gościa, któremu chciało się tej fejkowy filmik wstawić. Ale jako informatyk z 40 letnim stażem jestem sceptyczny co do AI. Debile widzący np. na fejsie całującego się Tuska i Putina zawierających traktat o rozbiorze Ukrainy mogą w to uwierzyć i zmienić wynik wyborów. Wojna w sieci to już jest problem globalny.
W czyim imieniu piszesz "dziękujemy"?
Zakładam, że nie jesteś trójcą świętą i nie występujesz w trzech osobach.