Szkot i Żyd poszli do restauracji. Po obfitym posiłku przychodzi kelner z rachunkiem. Ku zdumieniu wszystkich, Szkot mówi do Żyda:
- Pozwól, że ja zapłacę.
I faktycznie zapłacił.
Następnego dnia w gazetach pojawił się nagłówek:
Słynny żydowski brzuchomówca znaleziony martwy.
n................1
2010-11-18, 17:56
ale jaja, a co się stało z tym żydem co za niego szkot zapłacił?
p................a
2010-11-18, 20:47
przeczytalem to 4 razy i nadal nie rozumiem :<
n................1
2010-11-18, 20:50
no coś nie wyszło bo dał połowę kawału, że szkot zapłacił i połowę innego o żydowskim brzuchomówcu
Ja rozumiem ze kawał słaby jak kawa zbożowa ale jakie trzeba mieć IQ żeby go nie rozumieć ?
Kawał trochę taki ni w p🤬dę ni w oko
D................n
2010-11-18, 21:18
A więc - tak na prawdę nie mówił tego Szkot, tylko Żyd - brzuchomówca. TADAM:)
s................3
2010-11-18, 21:40
tak czy owak mógł nie płacić ...
A................e
2010-11-18, 21:45
....... aaaaaaaaaa..... hahahahahaha

brzuchomowca...

i on powiedzail to za szkota... ahahaha

nie... dobre dobre..
4 razy przeczytałem c🤬ja nie rozumiem ;<
No dobra skoro to powiedział żyd brzuchomówca to czemu ma dziurę w brzuchu ?
kawal zj🤬y jak jego autor...i wogole bezsensu bo jak brzuchomówca cos powiedzial, to glos wychodzil od zyda wiec to zyd powinien zaplaic ...
matasusek cos ci trzeba wytlumaczc,jak pan od polskiego powie kawal i wszyscy sie smieja to nie oznacza ze kawal byl smiesznym tylko tak wypada wiec nie wrzucaj wiecej kawalow opowiedzianych przez nauczycieli
T................r
2010-11-19, 12:33
Wiochmen napisał/a:
kawal zj🤬y jak jego autor...i wogole bezsensu bo jak brzuchomówca cos powiedzial, to glos wychodzil od zyda wiec to zyd powinien zaplaic ...
matasusek cos ci trzeba wytlumaczc,jak pan od polskiego powie kawal i wszyscy sie smieja to nie oznacza ze kawal byl smiesznym tylko tak wypada wiec nie wrzucaj wiecej kawalow opowiedzianych przez nauczycieli
na moim uniwersytecie nie mam polskiego....
a jak wykladowca opowiada dowcip to jest sala cicha i tylko wtf... wiec bym raczej nie powtarzal... a to ze jestes tempy i nie czaisz pewnych dowc🤬ow to nie komentuj
K................v
2010-11-19, 12:53
wow, sztubak z uniwersyteta! mogie Cie dotknonć?
Ten kawał w gruncie rzeczy nie jest najgorszy z wszystkich na Sadisticu.
podpis użytkownika
Grunt to podstawa.