👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Internetowi antifo-napinacze rozprzestrzeniają się w bardzo szybkim tempie. Galeria Honoru na last.fm
Śmieszy mnie krótkowzroczność niektórych
Całujący się skini są narodowcami?
Przypominam, że istnieje coś takiego jak "antifa skins", raczej tam bym chłopców wrzucił

Tym bardziej ze Antifa jezdzi różowym Tico. Wszystko pasuje ... to prowokacja Antify, chlopaki na zdjeciach sa z Antify!

Wszyscy, kurczowo uczepieni jakiejś ideologi, zapominający, że maja autonomiczny umysł i mogą myśleć samodzielnie, są popier**ni. Czy to narodowcy, czy Antifa, czy feministki, czy Ruch Wyzwolenia Krasnali Ogrodowych.

...czy Weep probujacy byc głosem rozsądku w dzisiejszych czasach, niczym Bartosiewicz na łamach Gazety Wyborczej lub jedyny sluszny rzecznik prasowy jednego z naszych byłych rządów!
Magik2501 - gwoli ścisłości sprawdź która polska frakcja posługuje się tym symbolem które jest wtopione w tło a od razu skończysz swoje wywody w kolorach tęczy

Ludzie puknijcie się w czerep. Ze skinów się nie można pośmiać? Przecież to ścierwo, i bardziej nadają się do wyśmiania niż jakiś elektryk wysokich napięć.
Ktoś tymi obrazkami wyśmiał skinowską pseudo-dumę z bycia poprawnym, i jak widać trafił idealnie, banda napinaczy aż mało monitorów nie rozwali przy klawiatórkach.
Myślałem że na sadisticu ludzie mają większy dystans do siebie
Ktoś tymi obrazkami wyśmiał skinowską pseudo-dumę z bycia poprawnym, i jak widać trafił idealnie, banda napinaczy aż mało monitorów nie rozwali przy klawiatórkach.
Myślałem że na sadisticu ludzie mają większy dystans do siebie
przezywacie to wszyscy jak zaba okres. dajcie na luz. to normalne ze antifa jedzie na narodowcow, a narodowcy na antife.
inna sprawa, ze bedac na kilku warszawskich antifach i znajac w ogolnych zarysach to srodowisko, odnioslem wrazenie ze ludzie po obu stronach barykady sa tacy sami - tylko ideologie inne.
@kaloryferer - sam sobie zaprzeczasz - najpierw wyzywasz od scierw, a potem wytykasz innym ze nie maja dystansu?
inna sprawa, ze bedac na kilku warszawskich antifach i znajac w ogolnych zarysach to srodowisko, odnioslem wrazenie ze ludzie po obu stronach barykady sa tacy sami - tylko ideologie inne.
@kaloryferer - sam sobie zaprzeczasz - najpierw wyzywasz od scierw, a potem wytykasz innym ze nie maja dystansu?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie