Zyg Hajl!
r................y
• 2009-09-12, 14:00
Za naród! Za ojczyznę! Za kraj!
R................x
2009-09-12, 19:02
Internetowi antifo-napinacze rozprzestrzeniają się w bardzo szybkim tempie.
Galeria Honoru na last.fm
Śmieszy mnie krótkowzroczność niektórych

Całujący się skini są narodowcami?

Przypominam, że istnieje coś takiego jak "antifa skins", raczej tam bym chłopców wrzucił
podpis użytkownika
“Lewicowość jest czymś w rodzaju fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma większego znaczenia” — George Orwell
W................k
2009-09-12, 20:40
Tym bardziej ze Antifa jezdzi różowym Tico. Wszystko pasuje ... to prowokacja Antify, chlopaki na zdjeciach sa z Antify!
W................p
2009-09-12, 21:44
Wszyscy, kurczowo uczepieni jakiejś ideologi, zapominający, że maja autonomiczny umysł i mogą myśleć samodzielnie, są popier**ni. Czy to narodowcy, czy Antifa, czy feministki, czy Ruch Wyzwolenia Krasnali Ogrodowych.
W................k
2009-09-12, 23:31
...czy Weep probujacy byc głosem rozsądku w dzisiejszych czasach, niczym Bartosiewicz na łamach Gazety Wyborczej lub jedyny sluszny rzecznik prasowy jednego z naszych byłych rządów!
s_LP
2009-09-12, 23:45
Magik2501 - gwoli ścisłości sprawdź która polska frakcja posługuje się tym symbolem które jest wtopione w tło a od razu skończysz swoje wywody w kolorach tęczy
D................9
2009-09-12, 23:45
pureatheist napisał/a:
A teraz każdy kto wystawił piwo wyląduje na red(ł/sr)oczu
Na red łoczu są wszyscy którzy nie są skinami, albo publicznie nie wyzwali kiedyś kogoś od pedała/żyda.

)) Widzę że co u niektórych jakaś dziwna żyłka na czułku wyskoczyła
Cytat:
banda pop🤬lonych lewaków dorwała się do photoshopa i teraz będą się napinać jak to cudownym fotami i podpisami dowalili narodowościowcom! cudoooownie :]
heh to zabawne

z żydów można się śmiać, z czarnych tym bardziej, arabusów, żółtków, katoli, żabojadów, szwabów, pedałów, ale żeby to tak ze skinów ???
s_LP - tam zamiast celta (krzyż celtycki jest akceptowany przez Kościół przypominam

w seminarium na Służewcu jest nawet taka forma krzyża) można tam (A) wkleić i będzie pasować do Antify :p też mi filozofia.
Daab89 - z Żydów nie można się śmiać. Tylko po cichu w necie, zobacz, że jak coś jest nie po myśli żydków to od razu afera na cały świat. Szkoda, że w KAtyniu żaden Żyd nie zginął, to przynamniej by nam to nagłośnili i nie byłoby wątpliwości, że to ludobójstwo.
podpis użytkownika
“Lewicowość jest czymś w rodzaju fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma większego znaczenia” — George Orwell
s................a
2009-09-13, 1:04
Ktos tam celnie zauwazyl, smiac mozna sie z murzynow, zydow, pedalow. Wsio ok. Ale jak ktos juz na fanow malarza naskoczy to beee.... A jebnijcie sie wszyscy konkretnie w czerep.
D................9
2009-09-13, 2:03
Magik2501 napisał/a:
s_LP - tam zamiast celta (krzyż celtycki jest akceptowany przez Kościół przypominam
w seminarium na Służewcu jest nawet taka forma krzyża) można tam (A) wkleić i będzie pasować do Antify :p też mi filozofia.
Daab89 - z Żydów nie można się śmiać. Tylko po cichu w necie, zobacz, że jak coś jest nie po myśli żydków to od razu afera na cały świat. Szkoda, że w KAtyniu żaden Żyd nie zginął, to przynamniej by nam to nagłośnili i nie byłoby wątpliwości, że to ludobójstwo.
Nie do końca o to mi chodziło

) Mówiłem o tym że byłem święcie przekonany że Sadistic to forum dla ludzi z dystansem do życia i gdzie właśnie za kawały o żydach nie zostaniesz zbesztany od antysemitów rasistów itp. rzeczy za które się nie uważam. I wszystko jest wszyscy mają beke ze wszystkiego a tu pokazuje się topic ośmieszający naziolków i prosze
Cytat:
Internetowi antifo-napinacze rozprzestrzeniają się w bardzo szybkim tempie.
wielkie oburzenie!!! Wściekły bardziej niż mocher nagrywany na jasnej górze przez TVN
biedne napuszone różowiutkie skiniątką
k................r
2009-09-13, 9:49
Ludzie puknijcie się w czerep. Ze skinów się nie można pośmiać? Przecież to ścierwo, i bardziej nadają się do wyśmiania niż jakiś elektryk wysokich napięć.
Ktoś tymi obrazkami wyśmiał skinowską pseudo-dumę z bycia poprawnym, i jak widać trafił idealnie, banda napinaczy aż mało monitorów nie rozwali przy klawiatórkach.
Myślałem że na sadisticu ludzie mają większy dystans do siebie
..................
2009-09-13, 9:56
Jak widać źle myślałeś.
przezywacie to wszyscy jak zaba okres. dajcie na luz. to normalne ze antifa jedzie na narodowcow, a narodowcy na antife.
inna sprawa, ze bedac na kilku warszawskich antifach i znajac w ogolnych zarysach to srodowisko, odnioslem wrazenie ze ludzie po obu stronach barykady sa tacy sami - tylko ideologie inne.
@kaloryferer - sam sobie zaprzeczasz - najpierw wyzywasz od scierw, a potem wytykasz innym ze nie maja dystansu?
podpis użytkownika
Nie złota chcieliśmy, ale waszych zgliszczy
Nie chwały, ale waszych dramatów
..................
2009-09-13, 11:28
Tak więc skończcie już lepiej.
W................k
2009-09-13, 11:55
kaloryfer : konsekwencja bije z twoich slow, najpierw scierwo a potem cisniesz nam ze jedziemy po lewicy , antifie i innych cudach, ale widze rozmowa z toba ograniczy sie do tego WY = Źli , JA = Dobry.
a ty i czesc lewicujacego tutaj tłumu robi identycznie, najpierw komentarze "hahaha banda lysych pop🤬lencow" a za chwile "my jestesmy poprawni politycznie" gówno prawda.
Nastepna niekonsekwencja: zarzucacie faszyzujacym i prawicowcom ze smiejemy sie z zydow, murzynów itd a jak widze robi to caly Sadistic. I gdzie sa teraz ci wielcy obroncy praw czlowieka? ktorzy w postach o skinheadach tak ostro sie napinaja?