👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:30

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wtf?
Te podpisy pod fotami... "Polacy dla Polaków" czuję się urażony xD
Jak patrze na pedałów to mi się rzygać chce.

Te podpisy pod fotami... "Polacy dla Polaków" czuję się urażony xD
Jak patrze na pedałów to mi się rzygać chce.

to jak już "yntelygencja" się skończyła wypowiadać , może ktoś normalny coś napisze?
A Saia nic nie napisze mądrego ?:<
[img:fe12c2d772]http://flagcounter.com/count/fcLiO7/bg=0000CC/txt=FFFFFF/border=000000/columns=2/maxflags=12/viewers=0/labels=0/[/img:fe12c2d772]
podpis użytkownika
better than you, bitch ;][img:fe12c2d772]http://flagcounter.com/count/fcLiO7/bg=0000CC/txt=FFFFFF/border=000000/columns=2/maxflags=12/viewers=0/labels=0/[/img:fe12c2d772]

a Saii się nie chce pisać nic mądrego bo załamuje go poziom komentarzy innych osób.

jeden kraj jedna nacja jedna orientacja - to mi tylko przychodzi do głowy

do photoshopa? Widac u nich nawet obsluga Painta stoi na bardzo niskim poziomie.
Widac banda zlewaczalych wojownikow internetowych z Antify działa...RAZ DWA TRZY ANTIFA PATRZY!
Widac banda zlewaczalych wojownikow internetowych z Antify działa...RAZ DWA TRZY ANTIFA PATRZY!

Boże to jest przecież banda łysych debili którzy nie mają co robić to chodzą w grupie , napierd*lają kogo popadnie a usprawiedliwiają się tym że to w imię czystej polski. to jest przecież czysty debilizm..
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie