Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
j................a 2014-04-19, 22:47 4
Macias, kochałabym Cię.
Zgłoś
S................z 2014-04-20, 9:23
od tego chyba jesteśmy ...I btw zróbice z nim zbiorczy
Zgłoś
v................y 2014-04-20, 9:57 23
A tam p🤬licie, że nie macie pomysłu jak promować kanał. Dobry hejt też wygeneruje wam ruch.
Zygmunt to dobr temat na hejt - jako uosobienie "cnót" typowego cebulaka.

Na marginesie - jesteście zabawniejsi niż większość drętwych kabaretów.

Nie wiem czy to dobrze świadczy o was, czy źle o scenie kabaretowej - ale kręćcie następne odcinki.
Zgłoś
o................5 2014-04-21, 1:16 1
Tłumaczenie opisu filmu: Generalnie nie jestem fanem, ALE DOSTANĘ WIRTUALNE PIWA bo jest o sadolach więc wrzucam.
Zgłoś
kolborano 2014-04-21, 1:39 7
Jak to gówno trafiło na główną? @up zgadzam się wrzucił dla gimbazowni, której tu pełno i która za kolejnego vloga z jakimś pedalstwem, da mu wirtualne piwko.

podpis użytkownika

"Wie pan, Bóg nie zabił tej małej dziewczynki. Los jej nie zarżnął, przeznaczenie nie nakarmiło nią psów. Bóg widział, co działo się tej nocy i chyba miał to gdzieś. Wtedy zrozumiałem. To nie Bóg tworzy ten świat. My to robimy."
Zgłoś
ElManiure 2014-04-21, 1:39
temu po prawej co się stało w włosy wygląda jakby za młodu wpadł pod blender

podpis użytkownika

Bóg stworzył ludzi, a Samuel Colt uczynił ich równymi.
Zgłoś
K................. 2014-04-21, 1:48 2
Co to za lamusy? Pierwszy raz ich widzę i mam nadzieje że ostatni.
Zgłoś
b................k 2014-04-21, 2:46 2
Jak widze tego debila odrazu przewijam..
Zgłoś
Genedan 2014-04-21, 2:51 1
Przecież przodowy cebulak pasuje do tego portalu o c🤬j wam chodzi?
Zgłoś
x................s 2014-04-21, 4:50
Spinacze, dupci. Jego poradniki sa smieszne nie powiem ze nie bo pare razy naprawde geba mi sie usmiechnela. Dobra robia chlopaki robote a postac tez jest niezle wykreowana na porzadnego pasujacego do wszelkich stereotypow Polaka Cebulaka. Za maciasa piwko. Jak sie nie podoba to przewijac cipencje nikt nie chce sluchac waszego placzu jaki to sadol jest okropny bo ktos wrzucil filmik z satyra.
Zgłoś
s................7 2014-04-21, 5:15 2
Dobry jest j🤬y.. Przebrał się za jakiegoś kolesia i próbuje wmówić, że to nie Zygmunt
K🤬a mocne
Btw.. Zbiorczy
Zgłoś
Cyjanek 2014-04-21, 9:52
A Wy tak na siłę nie chcecie być gimbusami, którymi jesteście... Jak kogoś boli, że gość sobie zarabia filmikami na yt, to jest na to specjalna maść.
Zgłoś
karinawaw 2014-04-21, 10:26 3
No k🤬a, znowu ten nieśmieszny wąsacz. Jeszcze się gimbusiarni nie znudziło promowanie go na sadolu?
Zgłoś
ZmianaNicka 2014-04-21, 10:59 3
karinawaw napisał/a:

No k🤬a, znowu ten nieśmieszny wąsacz. Jeszcze się gimbusiarni nie znudziło promowanie go na sadolu?

wracaj do kuchni gdzie Twoje miejsce
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie