👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
17 minut temu
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne
🔥
Rączka będzie boleć
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Tłumaczenie opisu filmu: Generalnie nie jestem fanem, ALE DOSTANĘ WIRTUALNE PIWA bo jest o sadolach więc wrzucam.
Jak to gówno trafiło na główną?
@up zgadzam się wrzucił dla gimbazowni, której tu pełno i która za kolejnego vloga z jakimś pedalstwem, da mu wirtualne piwko.

temu po prawej co się stało w włosy
wygląda jakby za młodu wpadł pod blender

Co to za lamusy? Pierwszy raz ich widzę i mam nadzieje że ostatni.

Spinacze, dupci. Jego poradniki sa smieszne nie powiem ze nie bo pare razy naprawde geba mi sie usmiechnela. Dobra robia chlopaki robote a postac tez jest niezle wykreowana na porzadnego pasujacego do wszelkich stereotypow Polaka Cebulaka. Za maciasa piwko. Jak sie nie podoba to przewijac cipencje nikt nie chce sluchac waszego placzu jaki to sadol jest okropny bo ktos wrzucil filmik z satyra.

A Wy tak na siłę nie chcecie być gimbusami, którymi jesteście... Jak kogoś boli, że gość sobie zarabia filmikami na yt, to jest na to specjalna maść.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie