A tam p🤬licie, że nie macie pomysłu jak promować kanał. Dobry hejt też wygeneruje wam ruch.
Zygmunt to dobr temat na hejt - jako uosobienie "cnót" typowego cebulaka.
Na marginesie - jesteście zabawniejsi niż większość drętwych kabaretów.
Nie wiem czy to dobrze świadczy o was, czy źle o scenie kabaretowej - ale kręćcie następne odcinki.
Zygmunt to dobr temat na hejt - jako uosobienie "cnót" typowego cebulaka.
Na marginesie - jesteście zabawniejsi niż większość drętwych kabaretów.
Nie wiem czy to dobrze świadczy o was, czy źle o scenie kabaretowej - ale kręćcie następne odcinki.

Tłumaczenie opisu filmu: Generalnie nie jestem fanem, ALE DOSTANĘ WIRTUALNE PIWA bo jest o sadolach więc wrzucam.
Jak to gówno trafiło na główną?
@up zgadzam się wrzucił dla gimbazowni, której tu pełno i która za kolejnego vloga z jakimś pedalstwem, da mu wirtualne piwko.

podpis użytkownika
"Wie pan, Bóg nie zabił tej małej dziewczynki. Los jej nie zarżnął, przeznaczenie nie nakarmiło nią psów. Bóg widział, co działo się tej nocy i chyba miał to gdzieś. Wtedy zrozumiałem. To nie Bóg tworzy ten świat. My to robimy."
temu po prawej co się stało w włosy
wygląda jakby za młodu wpadł pod blender

podpis użytkownika
Bóg stworzył ludzi, a Samuel Colt uczynił ich równymi.

Co to za lamusy? Pierwszy raz ich widzę i mam nadzieje że ostatni.

Spinacze, dupci. Jego poradniki sa smieszne nie powiem ze nie bo pare razy naprawde geba mi sie usmiechnela. Dobra robia chlopaki robote a postac tez jest niezle wykreowana na porzadnego pasujacego do wszelkich stereotypow Polaka Cebulaka. Za maciasa piwko. Jak sie nie podoba to przewijac cipencje nikt nie chce sluchac waszego placzu jaki to sadol jest okropny bo ktos wrzucil filmik z satyra.

Dobry jest j🤬y.. Przebrał się za jakiegoś kolesia i próbuje wmówić, że to nie Zygmunt
K🤬a mocne
Btw.. Zbiorczy

K🤬a mocne
Btw.. Zbiorczy

A Wy tak na siłę nie chcecie być gimbusami, którymi jesteście... Jak kogoś boli, że gość sobie zarabia filmikami na yt, to jest na to specjalna maść.
No k🤬a, znowu ten nieśmieszny wąsacz. Jeszcze się gimbusiarni nie znudziło promowanie go na sadolu?
karinawaw napisał/a:
No k🤬a, znowu ten nieśmieszny wąsacz. Jeszcze się gimbusiarni nie znudziło promowanie go na sadolu?
wracaj do kuchni gdzie Twoje miejsce