konto usunięte
2014-09-16, 10:47
Moim zdaniem powinniśmy się oddzielić od UE i uniezależnić od Rosji, dzięki temu powrócimy do dawnej świetności.
Jesteśmy pracowici, jesteśmy waleczni, jesteśmy religijni, potrafimy się jednoczyć, to wszystko sprawia, że możemy być potęgą tak jak kiedyś!!!
Wystarczy, że będziemy pracować na własny rachunek.
Wtedy UE i rosją będą nam padać do stóp byle móc z nami robić interesy, a teraz robimy na niemców i francuzów, jesteśmy niewolnikami europy, terroryzowani ekonomicznie i gospodarczo.
Wiem, że to trudne po latach upodleń ale uwierzmy w siebie!!!
Jesteśmy jedyną nacją w Europie która zasługuje na sukces, dzięki swojej pracowitości, katolickiej moralności, gościnności i niezgodzie na napływ nicponi i fanatyków religijnych!
Chwała Wielkiej Polsce!!!
Rosyjski Palikot nie Palikot ale cholera ostatnio też się nad tym zastanawiałem... Bądź co bądź Polska stoi na linii ataku a coś szczerze wątpię, że Dondzio w tym całym eu parlamencie będzie pierwszym by jej bronić... Sytuacja faktycznie jest bardzo napięta a w mediach zamiast podawać fakty to jak zwykle podają jakieś gówno... Kacap nie kacap, odrobinę prawdy ma w tym co mówi
konto usunięte
2014-09-16, 13:33
Ja tam czekam kiedy w końcu niemce wejdą i zajmą Dolny Śląsk, bo chcę siedzieć na niemieckim zasiłku
A co do Rosji to niech najpierw zajmą Ukrainę, a dopiero potem pogadamy o Polsce. Jak na razie nawet dwóch obwodów nie mogą porządnie zająć i sankcje im niszczą gospodarkę, a wy tutaj o wojnie z Polską piszecie -_-
konto usunięte
2014-09-16, 14:58
Jeśli chodzi o tę bazę NATO to w 100% popieram... ktoś tam mówił że dzięki temu będziemy mieli zabezpieczenie, gówno prawda, wg mnie to prowokacja w stronę Rosji, u Nas ta baza to tylko makieta i złudzenie.