Mówi jak jest
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dam piwo niech ludzie zobaczą debila.
konto usunięte
2014-09-15, 22:13
dobry kacap to martwy kacap...
Może i debil, ale końcówkę jego wypowiedzi popieram w stu procentach. Sami się pchamy. Francja i Anglia nawet palcem nie kiwną, Niemcy jeśli ruszą dupę to po to, żeby nas wyzwolić spod ruskich, co zakończy się tym, że nasze dzieci będą sie uczyć polskiego po lekcjach. Tak by wyglądałą teraz prawdziwa wojna, niestety.
konto usunięte
2014-09-15, 22:26
konto usunięte
2014-09-15, 22:36
Paredziesiąt lat temu też się wielu śmiało. Później jakoś mniej wesoło się zrobiło.
To taki Rosyjski Palikot.
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
konto usunięte
2014-09-15, 22:50
Trudno dyskutować z facetem, który nie przyjmuje do wiadomości podstawowych faktów.
Wypowiedź od 1:35 jest jak najbardziej realna. Jestem przekonany, że w razie wojny, która zresztą na przestrzeni kilku następnych lat jest nieunikniona, spotka nas taki los. Tylko jest jeden problem, nasze położenie geograficzne nie pozwala nam być neutralnym państwem.
konto usunięte
2014-09-15, 23:09
konto usunięte
2014-09-15, 23:18
same fakty powiedzial...