👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W opisie przyznał się, że złamał oba nadgarstki, miednicę, osiem żeber i przebił płuco.
Myślę, że to wciąż za mała kara za głupotę wspinania się bez asekuracji.
akcja 0:45, jak trzeba kochać adrenalinę żeby się nie asekurować...
Na filmie przejście drogi "Chiński Maharadża" o skali trudności VI.5 (kto się wspinał ten wie ze to jest grubo, bardzo grubo) a mamy w Polsce takiego wariata co ją zrobił na żywca mając lat 46. Wojciech Kutryka, polecam o nim trochę poczytać bo ten z powyższego filmu to mógłby mu co najwyżej auto umyć

Kolo już 20 sekund przed odpadnięciem od ściany wiedział co się święci. W 27 sekundzie słychać jak mówi sam do siebie "What have you done".
Debil, debil, debil i jeszcze raz debil. Nic wiecej. Jedyne za co jestem mu wdzieczny to fakt ze mial na sobie go pro zeby to wrzucic na sadola dla takich ludzi jak my.

Abraxus napisał/a:
W opisie przyznał się, że złamał oba nadgarstki, miednicę, osiem żeber i przebił płuco.
Wystarczy, żeby zapłacił z własnej kieszeni za akcję ratunkowa i leczenie
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie