Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:30

Ostatnie sekundy życia 26-letniego motocyklisty, który wczoraj wieczorem zderzył się z autobusem w Biełowie w Kuzbasie.

„Od początku tego roku motocyklista był sześć razy karany za wykroczenia administracyjne, w tym za przekroczenie prędkości. Ponadto, w kwietniu tego roku dostał wyrok w zawieszeniu na rok i sześć miesięcy za odmowę poddania się badaniom lekarskim” – poinformowała policja.
Zgłoś
janusz_biznesu Wczoraj 12:21 6
Strasznie mi z jego powodu nieprzykro....🤓
Zgłoś
bosobol Wczoraj 12:42 1
Chyba przez te kary i wykroczenia w końcu popełnił samobója. Autobus stanął a ten prosto w niego wrypał .
Zgłoś
WKND Wczoraj 13:06 12
Cóż. Jak widać nie miał miejsca na tak wąskiej jezdni.
Zgłoś
smc Wczoraj 13:25
Wina blachomsroda.
Zgłoś
Alosza Wczoraj 14:26 5
Miał czas i miejsce by wyminąć busa prawym lub lewym bokiem. Ale tak jak w życiu nie zjeżdżał na żadne kompromisy, jechał prosto skutecznie celując w idealne rozwiązanie
Zgłoś
durabo2 Wczoraj 16:05 5
Teraz chociaż lekarz go zbadał
Zgłoś
kaziuzlasu Wczoraj 16:07
Skończył dokładnie tak, jak chciał.
Zgłoś
Kujda Wczoraj 16:33 1
I rozwalił sobie głupi ryj ku naszej uciesze.
Zgłoś
BazantSzary Wczoraj 16:42 3
Miał tylko 14 dni roboczych na odbicie w prawo, zesrał się jak zobaczył autokar i zafiksował wzrok na nim, to działa tak jak na snowboardzie czy nartach, patrzysz tam gdzie chcesz jechać, bo pojedziesz tam gdzie się patrzysz.
Zgłoś
majeńka Wczoraj 18:34 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
LPCrooks Wczoraj 19:46
Skończył tak jak powinien.
Zgłoś
ufok Wczoraj 22:10
„Od początku tego roku motocyklista był sześć razy karany za wykroczenia administracyjne, w tym za przekroczenie prędkości. Ponadto, w kwietniu tego roku dostał wyrok w zawieszeniu na rok i sześć miesięcy za odmowę poddania się badaniom lekarskim” – poinformowała policja.
A ja jutro mam badania okresowe lepiej iść niż dostać półtoraka
Zgłoś
Baba-Yaga-91 Wczoraj 22:12
Tutaj to szkoda tylko kierowcy autobusu - pewnie będzie miał trochę przypał za ten wypadek, a tak naprawdę tylko niechcący wyeliminował szkodnika
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem