📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
28 minut temu
🔥
Magiczny napój
- teraz popularne
...aaaaaaa to dlatego nie wolno wymijać stojący na przystanku autobus 🤪
alekoleś napisał/a:
...aaaaaaa to dlatego nie wolno wymijać stojący na przystanku autobus 🤪
Nie ma takiego zakazu.
Artanis02 napisał/a:
Nie ma takiego zakazu.
art. 86 pkt 3 i art. 86 pkt 5
Artanis02 napisał/a:
Nie ma takiego zakazu.
owszem nie ma, co nie zmienia faktu, że bezrefleksyjne lecenie na pełnej, obok stojącego autobusu, w dodatku przeciskając się między autami jest świadectwem całkowitej utraty poczytalności drogowej. Zarówno pieszej, jak i kierującego Fabią.
art. 86 pkt 3 i art. 86 pkt 5 to KW zapewne a tam nie ma paragrafu 5.
Ale w PORD:
isap.sejm.gov.pl/isap.nsf/download.xsp/WDU19970980602/U/D19970602Lj.pdf
Art. 23. 1. Kierujący pojazdem jest obowiązany:
1) przy wymijaniu zachować bezpieczny odstęp od wymijanego pojazdu lub
uczestnika ruchu, a w razie potrzeby zjechać na prawo i zmniejszyć prędkość lub
zatrzymać się;
nasza zielona strzała ponadto cięła środkiem pomiędzy dwoma pojazdami na dwóch pasach ruchu
Wina i kobiety i strzały ale bardzej głąba który jechał. Założyła, że skoro ma przed sobą stojące w korku auta to może przejść. Nie przewidziała idioty na szlifierce lub małej puszce.
Ale w PORD:
isap.sejm.gov.pl/isap.nsf/download.xsp/WDU19970980602/U/D19970602Lj.pdf
Art. 23. 1. Kierujący pojazdem jest obowiązany:
1) przy wymijaniu zachować bezpieczny odstęp od wymijanego pojazdu lub
uczestnika ruchu, a w razie potrzeby zjechać na prawo i zmniejszyć prędkość lub
zatrzymać się;
nasza zielona strzała ponadto cięła środkiem pomiędzy dwoma pojazdami na dwóch pasach ruchu
Wina i kobiety i strzały ale bardzej głąba który jechał. Założyła, że skoro ma przed sobą stojące w korku auta to może przejść. Nie przewidziała idioty na szlifierce lub małej puszce.
Kolano najpewniej złamane po kontakcie z kołem ,a potem jeszcze wykręcone na asfalcie. Do tego jeszcze stopa.To raczej prędko sprawne nie będzie.
Tu trzeba stosować zasadę ograniczonego zaufania, ja omijam tylko autobusy w zatoczce a nawet wtedy zwalniam i szykuję się na ewentualne hamowanie. Zwłaszcza po południu, gdy można się spodziewać wracającej ze szkół młodzieży zapatronej w komórki.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie