Główna Poczekalnia (2) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 9 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2016-01-22, 19:00 23
zatrzymali mnie raz za przyciemnione szyby chcieli mi zabrać dowód zapytałem czy macie homologacje na te przyciemniane okulary bo to tak samo jak by mieli przyciemnione wszystkie szyby oni na to że okulary można ściągnąć a ja na to szyby mogę opuścić możemy iść z tym do sądu jak chcecie

nie zapomne ich tępych min haha powiedziałem nie do widzenia pajace i za to dostałem mandat za obraze "władzy"
Zgłoś
konto usunięte 2016-01-22, 19:13
@up to było dawno temu w 2003r. ciemne szyby i audio było w modzie dziś to wstyd
Zgłoś
konto usunięte 2016-01-22, 20:13
Po dmuchnięciu zawsze można jechać na krew. Zanim ciebie przebadają ,dowiozą ze strachu spadnie ci kilka procent. Dla sądu zawsze wiążące jest badanie zawartości alko we krwi.
Zgłoś
Dziad_Inżynier 2016-01-22, 21:41 18
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Ocean 2016-01-22, 23:40 2
100zł mandatu za wożenie ludzi z niesprawnym układem hamulcowym. Pozdrawiam do cholery i życzę, żeby się Ci inspektorzy i świnie w sejmie od podstawy prawnej jebnęli w łeb.
Zgłoś
8michal7 2016-01-23, 8:06
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2016-01-23, 8:14 30
Zgłoś
przemoko90 2016-01-23, 8:26
"Rozsądek rozsądkiem, przepisy przepisami" jak rzekł pan policjant... Na to wychodzi, że mamy nierozsądne przepisy, nie dla ludzi. Wyrwałem z kontekstu i nie chodzi mi o tą konkretną sytuację z babą gadającą przez tel tylko ogólnie.
Zgłoś
Mikla 2016-01-23, 8:46 4
Co do baby gadają ej przez telefon to ucięli w ciekawym momencie. Gdzieś kiedyś widziałem całość. Babka miała mieć odholowany samochód na parking policyjny. W między czasie przyjechał jej kolega z pracy co by odjechał samochodem. Nie, auto musi być odholowane na lawecie. Pytają więc czy mogą przyjechać swoją bo mają w firmie. Nie, musi być ta wyznaczona przez policję.
Zgłoś
konto usunięte 2016-01-23, 9:03
Użytkownik123 napisał/a:

nie zapomne ich tępych min haha powiedziałem nie do widzenia pajace i za to dostałem mandat za obraze "władzy"

Bro, do you even crossfit?
Zgłoś
konto usunięte 2016-01-23, 9:52 1
Zgłoś
Matush5 2016-01-23, 10:11 3
Zgłoś
Blackhunter 2016-01-23, 10:12 13
Zgłoś
olo1990pl 2016-01-23, 12:07 5
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem