Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
1 Marca - akcja obalenia rządu w Polsce
t................z • 2014-02-23, 11:31
- idziesz obalać rząd ?
- nie mogę, mam klanówkę, a ty ?
- mama mi nie pozwala

---------------

1 marca - zamieszki w Polsce
- J🤬 RZĄD
- NIE DLA RZĄDU
- CHCEMY SPRAWIEDLIWEJ WŁADZY !!!

~patriota1999 wylogował się.
Zgłoś
Halman 2014-02-23, 11:35 2
to nie jest śmieszne, to jest k🤬a smutek...
Zgłoś
master0romus 2014-02-23, 12:01 6
HAL9000/2 napisał/a:

to nie jest śmieszne, to jest k🤬a smutek...

Dokładnie.. Za to jak by napisać czy idą obalać flaszkę to dziwnym zbiegiem okoliczności okazałoby się, że jednak chwilka się znajdzie.
Zgłoś
J................8 2014-02-23, 12:01
Trinky Winky
Zgłoś
m................l 2014-02-23, 12:36
gdyby zrobic ranking nickow twoj bylby przedostatni.
Ostatni bylby tusk.
Zgłoś
niemakurwanazw 2014-02-23, 12:45 2
@trynkiewicz
To że będziesz tak robił wraz z kolegami z podstawówki, to nie znaczy, że nikt nie wyjdzie na ulice...
Zgłoś
Pater patriae 2014-02-23, 13:31 148
K🤬a, jak wychodzi 100 tysięcy luda na Marsz Niepodległości, to połowa sadola się pluję, że debile, swołocz, hołota, odstrzelać ich, bo jacyś debile drzewko rozj🤬i.

Za kilkadziesiąt lat będziecie mogli dumnie opowiadać swoim wnukom jak c🤬ja robiliście, gdy ludzie wyszli na ulice. Możecie teraz się naśmiewać, ale to właśnie o takim Marszach Niepodległości będą mówić na lekcjach historii, a nie o mądralach siedzących przed komputerem całe życie.
Oczywiście o ile ten biedny kraj jeszcze będzie istniał, bo jak tu zmienić cokolwiek z takim c🤬jowym społeczeństwem.
Ja tam 1 marca i tak bym szedł na obchody z okazji Dnia Żołnierzy Wyklętych, ale jak będzie się coś działo, to chętnie dołączę.

podpis użytkownika

Płyń pod prąd – z prądem płyną tylko śmieci.
Zgłoś
S................t 2014-02-23, 13:40 61
Pater patriae, akurat konkretnie niszczyciele drzewek słusznie zostali okrzyknięci debilami, bo nie na tym polega manifestacja. To były tylko dresy które przyszły wykorzystać chwile bezkarności żeby coś rozp🤬olić. Z resztą się zgadzam. Piwo.

Korzystając z chwilowego "Najlepszy komentarz" Pragnę zwrócić uwagę czytających na dalszy komentarz użytkownika Pater patriae gdyż jeszcze bardziej zasługuje na uwagę i poklask niż ten powyżej Dziękuję. Pozdrawiam
Zgłoś
D................7 2014-02-23, 13:41
Hahaha jakież to prawdziwe . I śmieszne.
Zgłoś
K................i 2014-02-23, 13:42
Matko bosko kochano Jakimś cudem nie jestem w temacie O co chodzi z tym obalaniem rządu?
Znowu demonstracja bez ładu i składu z hasłem przewodnim "zróbcie nam dobrze"+ zamieszki w bonusie, czy coś nowego?
Zgłoś
kokolka 2014-02-23, 13:44 2
Nikt nie wychodzi obalać rządu. Tak robią idioci. Jest to najgłupszy pomysł nie mając żadnej alternatywy wyjść na ulicę i krzyczeć "wyp🤬alać". 1 marca ludzie chcą wyjść żeby pokazać, że jest dużo niezadowolonych obywateli z tego jak działa nasz rząd. Myślę, że jeżeli pojawi się jakieś ugrupowanie polityczne, które wykorzysta sytuację i zacznie się afiszować "my będziemy lepsi" mądrzy ludzie po prostu odejdą.
Zgłoś
U................z 2014-02-23, 13:44 2
Zgłoś
i................v 2014-02-23, 13:46 1
ile dni musielibyscie byc na ulicach miast zeby politycy oddali korytko innym zlodziejom? xD
Zgłoś
tr3mm0r 2014-02-23, 13:47
Co to jest "klanówka"? Nowy przedmiot w gimbazie?

podpis użytkownika

Falubaz to magia. Speedway to religia.
Zgłoś
d................c 2014-02-23, 13:50 2
PIONA TRYNKIEWICZ, ZNOWU ROZJ🤬ES POLACTWO NA LAJCIE XDDDDDDDD
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie