Wiedza jednak nie wystarczyła, a taktyk z Mariana c🤬jowy. Mając przewagę 42 punktów na 2 pytania do końca nie musiał już tak ryzykować i mógł wyznaczyć chociażby ostatniego typa do odpowiedzi.
Taki mądry, a taki głupi
Taki mądry, a taki głupi

uwielbiam jeden z dziesięciu,jeden z niewielu wartościowych programów na antenie tvp
Dobry finał, dobryyy
piffko leci

podpis użytkownika
drum'n'bass | dubstep | breakcore

Jeden z niewielu programów, który zawsze chętnie oglądam. Warto zauważyć ile lat już jest na antenie, a mimo tego wciąż ma widzów - to o czymś świadczy
.

@UP tu nie chodzi o emocje przyglupie, to nie film katastroficzny albo malanowski i partnerzy, jesli tego nie rozumiesz i nawet ani jednego pytania nie zrozumiales, badz nie potrafisz na zadne odpowiedziec, to poprostu sie ucisz...
Marian k🤬s ale wiedze ma
Marian k🤬s ale wiedze ma

Mi również szkoda pana Mariana- nie widziałem w jego zachowaniu nic wk🤬iającego w przeciwieństwie do tych dwóch p🤬deczek. Pedalskie umizgi, dopowiedzenia itp. Samo patrzenie na te mordy jak zakalec mnie wk🤬ia.
Marian mając 2 ostatnie pytania mógł je oddać obojętnie któremu przeciwnikowi, a i tak by wygrał.
Ale dobrze tak pajacowi, mógł tak perfidnie nie wykańczać ludzi w pierwszym etapie.
Ale dobrze tak pajacowi, mógł tak perfidnie nie wykańczać ludzi w pierwszym etapie.