DarthV napisał/a:
Ja p🤬lę, ja chcę choć 1/10 wiedzy tych facetów.
Czytaj książki.

Przecież to jest zajebista taktyka, bo później bali się wyznaczać go do odpowiedzi. Wszystko przemyślane.
T-Will napisał/a:
Podaj mi nazwę teleturnieju, w którym liczy się machanie dupą do kamery.
Jaka to melodia?

Jedyny Polski teleturniej, który trzyma poziom. Liczy się w nim tylko prawdziwa wiedza;)
podpis użytkownika
w bezsensie sens jest jedynym awansaem
cały czas myślałem, że marian przegra, ale na koniec komuś przyp🤬oli
podpis użytkownika
Swoją muzykę, religię i inne pierdoły zachowaj dla siebie.
Ja również cenię sobie ten teleturniej. Z kilku powodów. Najważniejszym z nich jest - obok oczywiście punktowania za wiedzę i prostej formuły- fakt, iż pogrąża on ideę PARYTETÓW. Proszę zwrócić uwagę, że tu liczy się wiedza, nie przejdzie eliminacji żadna Pani lub Pan za to, że jest upośledzony, niepełnosprawny, czarny, skośnooki, pochodzenia żydowskiego czy arabskiego, posiada paszport polsatu lub pił w sobotę z Kwaśniewskim. Po prostu - liczy się wiedza. Kropka.
No proszę. Przy każdym temacie, który nie ma nic wspólnego z dewizą strony się burzą, a tu wszyscy zadowoleni i wspominają, gratulują etc.
No nie spodziewałem się tego po was drodzy użyszkodnicy. Dla Was też należy się piwo.
No nie spodziewałem się tego po was drodzy użyszkodnicy. Dla Was też należy się piwo.
Ostatnia odpowiedź na pytanie powinna się zakończyć: "JEDNAK... YYYYYYYYY(dźwięk błędnej odpowiedzi)"

Oglądam zawsze jak mogę i drę się do tv swoimi nie zawsze poprawnymi odpowiedziami ;D 1 z 10 najlepszy teleturniej ever !!! co do odcinka szacun dla mariana ale głupio zrobił z tym jak 2 pytania zostały i wziął na siebie a miał najwięcej pkt ;D czekam na kolejny finał miesiąca

Zakochałam się w tych dwóch typkach z finału! Młodzi, przystojni, w garniturach i taka wiedza! Gdzie tacy się chowają?!
~Sklej napisał/a:
jeden z nielicznych teleturniejów, w których trzeba posiadać wiedzę, a nie ładnie machać gołą dupą do kamery
A w którym teleturnieju k🤬a machają gołą dupą? Wskaż chociaż jeden?
podpis użytkownika
Cześć