👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Przecież to jest zajebista taktyka, bo później bali się wyznaczać go do odpowiedzi. Wszystko przemyślane.
T-Will napisał/a:
Podaj mi nazwę teleturnieju, w którym liczy się machanie dupą do kamery.
Jaka to melodia?

Jedyny Polski teleturniej, który trzyma poziom. Liczy się w nim tylko prawdziwa wiedza;)
No proszę. Przy każdym temacie, który nie ma nic wspólnego z dewizą strony się burzą, a tu wszyscy zadowoleni i wspominają, gratulują etc.
No nie spodziewałem się tego po was drodzy użyszkodnicy. Dla Was też należy się piwo.
No nie spodziewałem się tego po was drodzy użyszkodnicy. Dla Was też należy się piwo.
Ostatnia odpowiedź na pytanie powinna się zakończyć: "JEDNAK... YYYYYYYYY(dźwięk błędnej odpowiedzi)"

Oglądam zawsze jak mogę i drę się do tv swoimi nie zawsze poprawnymi odpowiedziami ;D 1 z 10 najlepszy teleturniej ever !!! co do odcinka szacun dla mariana ale głupio zrobił z tym jak 2 pytania zostały i wziął na siebie a miał najwięcej pkt ;D czekam na kolejny finał miesiąca

Zakochałam się w tych dwóch typkach z finału! Młodzi, przystojni, w garniturach i taka wiedza! Gdzie tacy się chowają?!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie