👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Rzeczywiście niecodzienny finał. Zazwyczaj Tadek Sznuk wpada do studia na białym jednorożcu i wali na oślep fajerwerkami

Defect napisał/a:
Rzeczywiście niecodzienny finał. Zazwyczaj Tadek Sznuk wpada do studia na białym jednorożcu i wali na oślep fajerwerkami
Skoro uważasz, że finał był taki jak zwykle to:
a) nie obejrzałeś tego filmiku całego
b) nigdy nie oglądałeś 1 z 10
c) podłączyli Ci dzisiaj telewizje

jeden z nielicznych teleturniejów, w których trzeba posiadać wiedzę, a nie ładnie machać gołą dupą do kamery

~Sklej napisał/a:
jeden z nielicznych teleturniejów, w których trzeba posiadać wiedzę, a nie ładnie machać gołą dupą do kamery
Podaj mi nazwę teleturnieju, w którym liczy się machanie dupą do kamery.

T-Will napisał/a:
Podaj mi nazwę teleturnieju, w którym liczy się machanie dupą do kamery.
Z nazwy teraz nie przypomnę se, ale na pewno by się coś znalazło
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie