Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:05
10-letni kierowca w Norwegii
konto usunięte • 2014-02-12, 20:03
"- Jestem karłem i zapomniałem zabrać z domu moje prawo jazdy - przekonywał 10-letni chłopiec z Norwegii, który samochodem rodziców wjechał do zaśnieżonego rowu.

Ponieważ żadne z dzieci nie doznało obrażeń, a samochód nie został uszkodzony, policja uznała sprawę za zamkniętą. - Rozmawialiśmy z rodzicami i jestem pewien, że będą w przyszłości bardzo uważać na to, co robią ich dzieci i pilnować kluczyków do samochodu - oświadczył Barrd Christiansen, rzecznik policji regionu Vest Oppland."

A w Polszy to by od razu dali dziecku kuratora, rodzicom wytoczyli proces, pewnie jakiś mandacik by się znalazł.

Zgłoś
konto usunięte 2014-02-15, 1:57 10
"Takie wybryki trzeba karać z całą surowością"

Chyba tu kogoś pochrzaniło. Chłopak ma 10 lat. Domyślam się, że większość z was była już w tym wieku (chociaż jak czytam komentarze niektórych do możliwe że są dopiero przed nimi). Zwalić jemu i rodzicom machinę urzędniczą na głowę za to co ten chłopak zmalował to byłby czysty idiotyzm z którego nic dobrego by nie było. Brawo dla policji za zdrowe podejście. Zajmować to oni mają się przestępcami a nie 10 latkiem który teraz powinien zostać ukarany, ale tygodniowym szlabanem na komputer.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-15, 3:51 5
Ale żałosne komentarze. Pewnie, od razu dzieciakowi dożywocie dać, a rodziców wysłać do łagrów. Ehh... marzę, żeby wyjechać z tego kraju.
Zgłoś
DuckDodgers 2014-02-15, 7:48 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-15, 11:14 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
ddobry10 2014-02-15, 11:51
Zgłoś
chetek 2014-02-15, 14:13 1
Dwalitrywodki napisał/a:

A w Polszy to by od razu dali dziecku kuratora, rodzicom wytoczyli proces, pewnie jakiś mandacik by się znalazł.

A gdyby rodzicami tego dziecka byli Polacy, to norweskie władze od razu wzięłyby je do domu dziecka, mówiąc, że rodzice nie zapewniają dziecku należytej opieki i bezpieczeństwa. I odzyskanie tego dziecka graniczyłoby z niemożliwością. Taki piękny kraj, nieprawdaż...?
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-15, 16:52 2
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-15, 16:54
oddali czesc bohaterce choc czytajac niektore komentarze stwierdzam , ze wlasciciele wola chodzic w koszulkach z che ... better dead than red!
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-15, 18:12
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-15, 18:26 1
@up Nie, moje dziecko by po prostu zwyczajnie wiedziało co mu wolno, a co nie.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-16, 12:21
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-22, 19:27
Widac cebulaki potraficie popadac tylko ze skrajnosci w skrajnosc, propsuje.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem