👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Hah miejsce 2- Para wychowywała wirtualne dziecko gdzie skończyło na bardzo wysokim levelu.

Ja znam. Rodzice Hitlera matka Hitler ojciec Hitler nie miał lekko

@Wirtualny, na pewno nie miał lekko - ojciec zmarł, matka zmarła, do wymarzonej szkoły się nie dostał. Ale i tak (w tym przypadku niestety) doszedł sporo dalej, niż wielu jemu podobnych w analogicznej sytuacji
A kompilacja ciekawa, chociaż maniera lektora wkurza.

A kompilacja ciekawa, chociaż maniera lektora wkurza.

Kobietom nigdy nie dogodzisz - niby dzieci najważniejsze, a tu proszę, dasz jednej 7 i dostajesz tytuł najgorszego ojca

No nie mogę dać piwa, bardzo mi przykro. Jedyne co słyszę to świszczące s s s sss sss sss sss sss s ss s f f ffff ff f sss ss ssss
Nutzz napisał/a:
No nie mogę dać piwa, bardzo mi przykro. Jedyne co słyszę to świszczące s s s sss sss sss sss sss s ss s f f ffff ff f sss ss ssss
Skonsultuj się z lekarzem bądź farmaceutom.

Glos tego lektora jest straszny, nie moge tego ogladac po prostu.
Kurde wkurzają mnie takie filmy na YouTube. Najpierw była moda na pranki-sranki i namnożyło się różnych "fajnych" jutuberów bo chcieli być jak Wardęga i oczywiście mieć hajs z jutuba. Teraz pranki się przejadły i trzeba szukać czegoś nowego. No to co za problem połączyć Polimaty i Stankiewicza? Zero inwencji twórczej tylko skopiować coś od innego i liczyć na miliony z jutuba...
Już wole oglądać AdBuster'a i jego brata bo przynajmniej mają swój własny pomysł na rozwój bez patrzenia na innych.

Już wole oglądać AdBuster'a i jego brata bo przynajmniej mają swój własny pomysł na rozwój bez patrzenia na innych.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie