Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Duczki1234 napisał/a:
Skończ wstawiać te gówniane treści bo to nie ten portal
Szkoda czasu. Nie dotrze.
Albo reklamuje swój kanał, albo jest zbyt zamulony, żeby zrozumieć, że to nie ten portal.
10 najlepszych trenażerów dla molelka.
Jacson napisał/a:
Pewnie r🤬a się z adminem. Ciekawe który z nich to c🤬a.
Wiesz, że mamy tu modów- samiczki?

Dla mnie jako YouTubera największą wartością są widzowie którzy sami bez namawiania uznali moje treści za wartościowe. A ten tu skomle o to w każdym filmie i zaśmieca Sadola swymi rankingami. Nawet jeśli ktoś robi dobre filmy i ma ciekawy kontekst to wysłuchiwanie tej mantry Zasubskrybuj daj łapkę w górę. Wywołuje sprzeciw A C🤬JA DOSTANIESZ !