📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
24 minuty temu
🔥
Hobby
- teraz popularne

ja jestem katolikiem i bardzo sie cieszę, że Franciszek zajął się księżmi "karierowiczami", bo ksiądz ma nieść pomoc duchową ludziom, a nie spać na pieniądzach. ale nie chwalmy dnia przed zachodem słońca. dziękuję dobranoc.

obudźcie się on jest podstawiony żeby pokazywać jaki to kościół jest dobry jaki miłosierny....
@Up: Czyli od razu, z góry trzeba założyć, że każdy gość w sutannie to tylko przebieraniec rządny kasy, tak?
posiada 1/4 calych dobr nieruchomoci w Lazio ale chuij z tym ze nie placi podadtkow panstwowi wloskiemu

zylasty napisał/a:
@Up: Czyli od razu, z góry trzeba założyć, że każdy gość w sutannie to tylko przebieraniec rządny kasy, tak?
tak
rawpanic napisał/a:
posiada 1/4 calych dobr nieruchomoci w Lazio ale chuij z tym ze nie placi podadtkow panstwowi wloskiemu
rawpanic napisał/a:
ale chuij z tym ze nie placi podadtkow panstwowi wloskiemu
rawpanic napisał/a:
panstwowi
rawpanic napisał/a:
panstwowi
rawpanic napisał/a:
panstwowi

już widzę jak katolicy się spuszczają bo wkońcu trafił się guru ocieplający wizerunek katolickiej sekty.

Warta 40mln i poszła na stołówkę ? Nie wspomnę że utrzymanie tego pewnie kosztuje w p🤬du, ja bym to jednak sprzedał i tych stołówek zrobił co najmniej kilka jak nie naście/dziesiąt. Gest fajny ale można z głową to robić.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie