📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:25
🔥
Hobby
- teraz popularne

@SinCorE: Zacznij wieRZyć w słownik ortograficzny. Do tego bardzo ładnie się odzywasz, dajesz prawdziwy dowód na miłosierdzie chrześcijańskie.
Tylko, że on w przeciwieństwie do "naszego Janka" coś faktycznie robi, a nie rzuca śmiesznymi-ohohoho tekstami, jednocześnie zamiatając wszystko pod dywan.
ulifont napisał/a:
goni naszego Janka, może i on zasłuży w końcu na wasze uznanie i go również nazwiecie pedofilem.
Tylko, że on w przeciwieństwie do "naszego Janka" coś faktycznie robi, a nie rzuca śmiesznymi-ohohoho tekstami, jednocześnie zamiatając wszystko pod dywan.

To wy nie wiecie jak to jest? Zawsze jak jakiejś międzynarodowej instytucji się nie powodzi to wystawiają miłego dziadka który będzie uchodził za ich przywódce albo chociaż reprezentanta i który będzie robił wszystko żeby poprawić wizerunek całej organizacji. Jedna jaskółka wiosny nie czyni. Kościół to dalej największa mafia na świecie zrzeszająca zbrodniarzy złodziei i pedofili. Palić kościoły. Amen.

Ozux, Twoja argumentacja i dyskusja na poziomie zwaliła mnie z nóg.

dziuzeppeee, Skąd ty masz takie dane pajacu? Już kiedyś był tu taki twojego pokroju który rzucał danymi skazanych za pedofilie. W więzieniach faktycznie jest 4x więcej nauczycieli pedofili niż księży, ale to dlatego że w kościele za pedofilie zmienia się parafie a nie idzie do więzienia. Poza tym tu nie chodzi o to ile ich jest bo mógłby być nawet jeden jedyny na cały świat. Tu chodzi o to jak instytucja, która rzekomo jest święta i naznaczona przez Boga broni tego śmiecia zamiast go wydać na stos. I przez właśnie takie zachowanie, przez to że kościół zamiast bronić biednych, broni swoich. Zamiast pomagać rodzinom ofiar, pomaga przestępcom. Za to kościół trzeba zniszczyć. Ale niee. Wyprali mózgi to trzeba ślepo iść w ich stronę. Bronić mafii, opłacać ją i jeszcze być z tego dumnym. Ciemna hołoto z klapkami na oczach - wygiń.

@up haha towarzystwo wzajemnej adoracji sobie piwa daje za wypowiedzi
to do zobaczenia po śmierci cebulaki
wspomnijcie moją wypowiedź jak będziecie odbywać którąś z kar piekielnych

to do zobaczenia po śmierci cebulaki

Widać,że tu nikt z komentujących Biblii nie czyta...
Poczytajcie Apokalipsę Św.Jana szczególnie momenty o fałszywych prorokach.
Przecież jak na niego patrze to mimo,że się szczerzy to i tak widzę,że mu źle z oczu patrzy.Tak samo miałem jak patrzyłem na Benedykta,Obame i naszego ryżego(i nadal tak mam).
Poczytajcie Apokalipsę Św.Jana szczególnie momenty o fałszywych prorokach.
Przecież jak na niego patrze to mimo,że się szczerzy to i tak widzę,że mu źle z oczu patrzy.Tak samo miałem jak patrzyłem na Benedykta,Obame i naszego ryżego(i nadal tak mam).

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie