Oglądnijcie i stwierdźcie czy możliwym jest to co nam wmawiają od lat

Warto obejrzeć - gwarantuje
@up j🤬 teorie spiskowe, chodzi mi o sam twój pogląd. Mówiąc że jebie cie co sie dzieje w ju es end ej przypomnę ci, że w zajebiście wielkim stopniu wpływa ono na polskę. Ale h🤬j, pewno i tak nie mam sie po co tworzyć.
ta bo pomysl, ze jakis osama binladen, przywodca organizacji wspieranej przez amerykanow zbrojnie kilkanascie lat wczesniej,
podpis użytkownika
Illuminati want my mind, soul, and my body...podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.orgpodpis użytkownika
Weź daj mi spokój.podpis użytkownika
Brak komentarza ,za duzo gowien na swiecie.aktualny temat bo w trzecim filmiku było słychać strzały...Jeszcze wam się te wszystkie historie o WTC nie znudziły? -.-
podpis użytkownika
i tak c*h*u*j kogo obchodzi kim jestem
Te, k🤬a. Przecież USA nie wspierało żadnych talibów czy al-kaidy tylko mudżahedinów. Talibowie powstali jako ugrupowanie jakoś pod koniec 1994 roku. Mudżahedini, czyli z arabskiego święci wojowwnicy walczyli z AC w Afganistanie i owszem, byli wspierani przez USA, bo USA miało w tym interes, aby ZSRR nie rządziło całym bliskim wschodem. Talibowie powstali parę lat po interwencji ZSRR w Afganistanie, a jedynie część mudżahedinów przyłączyła się do tego ruchu.
Al Kaida powstała pod koniec działań wojennych ZSRR w Afganistanie. Jej członkowie skupiali radykalnych bojowników. Od początku istnienia organizacja była wrogo nastawiona do USA i wszelkich wpływów państw zewnętrznych w rejonie państw arabskich.
Ci którzy hejtują tą "teorię spiskową" niech mi wytłumaczą jakim cudem zawaliło się wtc7
![]()
podpis użytkownika
"Rób to co robisz brat, świat jest dzikipodpis użytkownika
☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻