Coś dla ambitnych którzy nie wierzą temu co w mediach i nie należą do grona ciemnoty..
Oglądnijcie i stwierdźcie czy możliwym jest to co nam wmawiają od lat
Warto obejrzeć - gwarantuje
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@uber_kox Dobrze mowisz. pozniej nawet ich przeprosiłem za bład ktory nic nie zmieniał. ludzie poprostu zyja w niewiedzy bo tak chca... wolą byc ciemni. W globalne ocieplenie też wierzycie? siadzcie kiedys poczytajcie. Polecam strone czy blogi JKM lub jego wypowiedzi choćby na YT bo ten człowiek dobrze mowi. Jak to powiedział- "większość ludzi to idioci"

zagłębcie sie troche w sprawy polityczne czy gospodarke - ciemnota bedzie powodowała ze sie bedziemy pogrążać jeszcze bardziej jak z tym wejściem do UE.
konto usunięte
2012-01-17, 0:31
konto usunięte
2012-01-17, 0:42
... to jest stare jak jasna cholera... nie będzie piwa za karę, poza tym "Oglądnijcie"? Co ja Twój kolega z ławki, czy co? Naucz się języka, a potem go używaj.
konto usunięte
2012-01-17, 0:42
ja się was tak zapytam, po co wam to wiedzieć? Patrzcie na to jak chcecie ale dla tych na górze jesteśmy tylko wzrostem PKB... jeżeli chcecie naprawiać świat zajmijcie się swoim otoczeniem. Zacznijcie CHCIEĆ żyć godnie i róbcie tak byście się czuli dobrze we własnym otoczeniu. Może zamiast walczyć z ogólnonarodową "ciemnotą" zawalczmy z typowym polskim nastawieniem, którego nie możemy wyplenić? A ten atak był pretekstem do ataku na inne kraje... nie wiem czy wiecie ale Polska konstytucja została wprowadzona przekrętem i teraz wszyscy się cieszą, to co się stało 11.IX.2001 może zostanie inaczej pojęte przez przyszłe pokolenia. Nie my lecz głowy narodów i wybitne jednostki o talencie oratorskim stojące na czele wyżej wspomnianej "ciemnoty" kształtują historię. Bo w sumie o to tutaj chodzi, by w przyszłe pokolenia w książce od historii przeczytały dobre usprawiedliwienie czynów dokonanych.
Wszemir napisał/a:
... to jest stare jak jasna cholera... nie będzie piwa za karę, poza tym "Oglądnijcie"? Co ja Twój kolega z ławki, czy co? Naucz się języka, a potem go używaj.
Po pierwsze 70 procent tutaj filmików jest "starych".... po drugie przeprosiłem juz za błąd który nic nie zmieniał... po trzecie co ma kur** do tego zdanie "co ja twoj kolega z ławki" niedlugo koncze 22 lata ty widze masz 23 to ci mam moze na per PAN pisac?

bo nie wiem o co ci chodzi. a po czwarte ja to napisałem ogólnie dla wszystkich czy prywatna wiadomosc Ci wysłałem że odnosisz to tak jakby kierowane bylo do Ciebie? ogarnij sie człowieku. nie masz nic do powiedzenia na temat filmu tylko o błędzie to daruj sobie komentarz..
Może być rok dwa tysiące pierwszy a nie dwutysięczny pierwszy.
Jak autor filmiku nie zna nawet podstaw gramatyki to wątpię, żeby jego wypociny były coś warte.
Ten filmik to manipulacja, na którą z pewnością nabierze się większość z was.
W końcu techno też lubicie, nie?
lapps napisał/a:
zniszczyl 2 wierzowce
Dymekx napisał/a:
jeden w jedna drugi w drugą wierze, wierze się zawalił
konto usunięte
2012-01-17, 3:56
konto usunięte
2012-01-17, 4:24
=CAMEL= napisał/a:
I na koniec-jeśli chcesz wyciągać wnioski, wyciągaj je z własnej głowy, nie z gazet, mediów (tv, gazety internet) bo tam możesz tylko przeczytać czyiś punkt widzenia. Zacznij myśleć samodzielnie-bez filmów.
przepraszam, jeśli mogę dodać, to jest także coś takiego jak konfrontacja różnych poglądów. Ale co ja wiem... eh
konto usunięte
2012-01-17, 4:58
up konfrontacja konfrontacja.. poglady pogladami ... ale jak tu mozna o tym mowic... skoro Sadysci zapomnieli juz co to czlowieczenstwo, i normalna dyskusja...
jak chocby vass "Ty należysz do grona ciemnoty, że oglądasz takie bzdury o teoriach spiskowych" tutaj nawet nie da sie podjac dyskusji...
70 % spolecznosci tutaj jest nastawiona na to by zbluzgac, zgnoic, wysmiac...
konto usunięte
2012-01-17, 6:37
Dziękujemy za uwagę
أشكركم على اهتمامكم