Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:54
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2011-09-11, 23:14 18
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
antyzog 2011-09-11, 23:28 1
@up
Tak, były przypadki ludzi którzy wierzyli że żyją w matrixie i nawet z tego powodu mordowali innych. Smoleńsk mało prawdopodobne ale wszystko jest możliwe, sami sobie byli winni latając takimi złomami, sytuacja z Milerem niczego ich nie nauczyła. Kosmici, niewykluczone nawet bardzo możliwe.
Zgłoś
konto usunięte 2011-09-11, 23:47
jak mogę to sciagnac na kompa????
Zgłoś
Mr.Drwalu 2011-09-12, 0:16 46
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2011-09-12, 0:36
Jonthan24 napisał/a:

jak mogę to sciagnac na kompa????

Przez realplayer
Zgłoś
Darson 2011-09-12, 1:23
Pomieszane z poplątanym... I tak chodzi o kase.
Zgłoś
konto usunięte 2011-09-12, 11:11
Czego sie polacy przejmują tym WTC skoro to nie działo sie u nas tylko u hamerykańców ? Wedle mnie powinniśmy sie zając sprawą smoleńska a nie bzdurami ...
Zgłoś
Robster 2011-09-12, 11:17
Zgłoś
konto usunięte 2011-09-12, 11:18
o co chodzi tam z tym 4 budynkiem?
Zgłoś
konto usunięte 2011-09-12, 11:20 1
wmmpw napisał/a:

o co chodzi tam z tym 4 budynkiem?

A nic nic, to coś jak piąte koło u wozu.
Zgłoś
Mockba 2011-09-12, 11:28 2
Zgłoś
Wiochmen 2011-09-12, 11:52 1
Zgłoś
konto usunięte 2011-09-12, 11:52 10
@up
żartujesz ?

teraz amerykańcy mogą legalnie inwigilować każdego, dosłownie każdego, a cały naród amerykański bedzie to popierać bo " bo uuuu terrorysta 9/11 itp". Tak samo było z atakiem na Irak, bo amerykanie stwierdzili że "Husajn zły" ma głowice jądrowe trzeba go kill, głowic nie znaleziono a ropa sobie ciągle płynie strumykiem do hameryki.

Zresztą nic nie napędza tak gospodarki jak wojna, a oni potrzebowali tylko pretekstu, wiec co to tam pare tysiecy ludzi i 2 budynki, jak zarobili na tym grube miliardy w przemyśle zbrojeniowym. I czy tobie się wydaję ze jakieś araby w jaskini były by w stanie przeprowadzić taką wielką akcje?
Zgłoś
Angeltostarakurwa 2011-09-12, 11:52
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem