Dokument ukazujący całą prawdę podczas zamieszek w Warszawie podczas marszu ku czci odzyskanie przez Polskę niepodległości .
Za rok może dwa druga Białoruś u nas bedzie, zobaczycie.
Nie przeszkadzają mi geje. W ich dupy zaglądał nie będę.
Nie przeszkadzają mi nie katolicy, bo zresztą i sam jestem agnostykiem. Nie przeszkadzają mi kolorowi, bo niby czemu jeśli mieliby zakładać u nas firmy i dawać innym prace, lub kupować nasze towary?
Przeszkadzają mi idioci - faszyści którzy chcą siłą zablokować innym usta, a właśnie tym była blokada! Lewaki mają o wiele więcej wspólnego z faszyzmem niż ludzi którzy się zgromadzili na marszu.
Ktoś pisał że są też inne imprezy w tym dniu... A c🤬j do tego komukolwiek gdzie ja będę chciał iść !?
Ciekawi mnie też gdzie indziej byłoby mówione wprost że Polska wcale niepodległa obecnie nie jest....
Konto usunięte
2011-11-15, 20:55
Ogromne piwo za ten film! Kocham Polskę! J🤬 całe lewackie ścierwo!
Konto usunięte
2011-11-15, 21:00
Lubię ten portal, szkoda tylko że większość osób tu komentujących to ultraprawicowe z🤬by cwaniakujące przed laptopem na "lewaków". Ja nie mówię że na marszu byli naziści, bo ich tam nawet nie musiało być - wystarczyli nacjonaliści i kibole...
Krótko i na temat żeby Was nie wk🤬iać nowa odyseja:
Wlaczajac to myslalem ze to bedzie cos obiektywnego, ale szacowny bloger przedstawil sytuacje tak jak mu sie to w glowce ulozylo.Nie znoszę ludzi ktorzy we wszystkim dopatruja sie spiskow, tylko dlatego ze jedna jedyna dobra partia, nie wygrala wyborow.
Pozdro
ps.a szkieł co kopal jakiegos lysego sk🤬iela, ktorzy szedl z 30toma innymi lysymi penerami, gdzie polowa miala zasloniete twarze, o k🤬a co ja gadam, przeciez oni szli spokojnie i nie skandowali zadnych hasel
ps2.tak na serio, pojeby byly po obu stronach i obie sa winne, kazdy z tych mocarzy powinien dostac tak po mordzie jak ten jeden szczesciarz i to kicia na rok albo 30tysiecy grzywny
Dziekuje za materiał, nie wypowiem sie o swoich pogladach politycznych, jedyne co warto ujac, to to ze policja nie jest swieta, co bardzo dobrze tutaj widac, jakis czas temu zostal pobity przez policjanta podczas zatrzymania, spedzilem 4h w samochodzie, po czym poscili z wezwaniem do sadu, dziekuje.
ubić jednych, drugich i policję
09:28 - hahaha. J🤬y grubas ledwo buty zasznurować może.
Konto usunięte
2011-11-15, 21:31
Ludzie chyba zapomnieli jaka jest idea tego marszu. Powinnismy pokazywać swoja jedność i patriotyzm a jest zupełnie inaczej. Niemieccy nazisci, pedały i polityka tego tam nie potrzeba. Nie uważacie ze ktos na siłę próbuje rozbić nasze społeczeństwo i jak widać udaje mu się to całkiem dobrze. Ludzie muszą sie jednoczyć i świętować pokojowo jak było widać na koncu filmu. Państwo Polskie powinno organizować odgrywanie historycznych scen i wzbudzac w nas poczucie jedności. K🤬a co sie teraz dzieje. To jest naprawde smutne
Konto usunięte
2011-11-15, 21:32
Natasha napisał/a:
Homoseksualiści to tacy sami ludzie jak my, nie dyskryminujmy ich tylko dlatego, że Bóg ich tak stworzył.
To prowokacja szmato? Następnym razem specjalnie pojadę na te demonstracje, bo k🤬a jak można nazwać patriotę faszystą?!
Zieloni, różowi i inni kolorowi - wyp🤬alać do holandii. Tu jest Polska a nie pedałoland.
Konto usunięte
2011-11-15, 21:40
09:23 - to Kalisz jeszcze da radę zawiązać sam buta? xD
Konto usunięte
2011-11-15, 21:44
Nigdy nie przestaje mnie bawić "prawicowe" zacietrzewienie i ta bezsilność. Powrzucać filmiki na jutubie, ponap🤬lać komentarzami gdzie się da, zwyzywać "lewicę". Jak małpa waląca w kraty w ZOO.
Tzw. "lewica" też ma nasrane we łbach, ci z kolei bawią mnie swoimi dyrdymałami antykapitalistycznymi i feministycznymi oraz generalnym "coś trzeba zrobić [ale c🤬ja wiemy co]".
Jedni i drudzy zamiast robić coś pożytecznego albo chociaż przyjemnego będą machać swoimi c🤬ja wartymi flagami i wycierać mordy mniej lub bardziej pedalskimi ideałami. Musi im się strasznie nudzić.
Konto usunięte
2011-11-15, 21:49
@ogurx stawiłbym sie za Ciebie murem od tak choć Cie nie znam !
To co teraz dzieje się w Polsce przechodzi ludzkie pojęcie... Jak można w święto narodowe, pozwolić przyjść lewaką ze swoją propagandą? Pan Donald T. na początku mówił 'nigdy nie podniosę vat' czy coś w ten deseń, a co mamy dzisiaj? Najgorsze jest także to, że ludzie myślą, że w Polsce jest tylko PiS i PO, a inne partie są ch*jowe. W dodatku żyjemy w państwie gdzie patriotyzm jest przestępstwem, a pedały są w porządku i mamy tak wykształconych polityków, że Prezydent RP nie zna angielskiego...
Na końcu chciałbym dodać, że osobiście uważam iż moi dziadkowie śp. którzy brali udział w wojnie z szwabami jak i zarówno w powstaniu woleli by oglądać rodaków świętujących 11 listopada, ale także inne święta narodowe (śpiewanie "Mazurka Dąbrowskiego" z dumą, z flagą POLSKI). A nie jakiś pedałów co sie liżą na środku miasta czy gdzie kolwiek! Nie po to Ci wszyscy ludzie oddali, życie by jakieś k🤬sy z rządu kłócili sie kto ma więcej ukraść... Oni wszyscy oddali życie za wolną POLSKĘ,a jednak żyjemy w kraju gdzie ktoś Ci każe kim masz być i jak sie zachowywać, żyjemy w kraju gdzie musisz mieć papier(dokument, świadectwo, zezwolenie) na wszystko, żyjemy w kraju gdzie pieniądz jest najważniejszy, żyjemy w kraju gdzie ludzie, którzy powinni nam pomagać plują nam w ryj i odsyłają do kolejki...
(Jak będę chciał bardziej sie wyżyć to coś dopisze) Pozdrawiam, Artur !
Ja k🤬a w ogóle nie rozumiem o co w tym wszystkim chodzi xD Dlaczego oni mowia ze to faszyści i naziole ? xD