Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Mockba 2011-11-15, 16:28 1
5:15

kolega po lewej, znany jako Tajger, wracalem z nim z woodstoku w jednym wagonie
Zgłoś
Ponury Knur 2011-11-15, 16:50 3
0.10 ma zwidy, wszyscy go śledzą obserwują. Mania prześladowcza. W tworkach takich pełno.

podpis użytkownika

Zgłoś
Konto usunięte 2011-11-15, 16:59 3
zgnilizna nie POLSKA!!!!! (a wez admin sie z tym capsloskiem odp🤬l!!!!!!!!!!!!!!! )
Zgłoś
Suq-Madiq 2011-11-15, 17:00 53
Filmik fajny, ale tez probuje manipulowac. Kiedy pokazuje lewakow nap🤬la agresywny dubstep, a przy pokazywaniu prawej strony muzyczka plumka sielsko jak przy szczesliwym zakonczeniu filmu katastroficznego. Prawda jest taka, ze po obu stronach byli poj🤬i ludzie, ktorzy przyszli sie po prostu ponap🤬lac. Zapewne bylo tez sporo, jesli nie wiekszosc, tych, ktorzy chcieli pokazac, ze sa patriotami, albo, ze p🤬la system.
Najbardziej jednak wk🤬iaja mnie te prowokacje policji (o ile to rzeczywiscie policja). Kto im k🤬a pozwala na takie rzeczy. Wiem, ze prewencja to przewaznie idioci bez szkoly, ktorzy nic innego nie potrafia robic, ale ktos powinien ich kontrolowac i nie dopuszczac do takich dzialan. Zeby im sie zony z czarnymi puscily.

podpis użytkownika

SlawciuNevin napisał/a:

chce ci się takie gown.. robić ? to wo gule nie jest godne uwagi poćwicz na paint

Zgłoś
Konto usunięte 2011-11-15, 17:23 37
Patriotę nie obowiązują żadne podziały, chcę budowac kraj i najważniejsze jest dla niego dobro ojczyzny.
Nie potrzebuję do tego manifestacji, nie idzie też nap🤬lać rodaków w imie różnic poglądowych.
Przecież buduje Polskę dla wszystkich, nie dla siebie.
Myślący człowiek zauważy że zarówno prawica i lewica ma sensowe postulaty.

Prawica ani lewica nie posiada wyłączności na patriotyzm, nie wiem jak nazwać ludzi którzy tak uparcie wyręczają swój mózg ideologiami, podczas gdy zarówno skrajna lewica i skrajna prawica to idiotyzm.

Nie wierze w ten kraj póty panuje demokracja, zbyt wielu ludzi porzuciło zdolność myślenia na cześć adaptacji w tej rzeczywistości.
Większość nawet nie widzi w jakim syfie żyjemy, potrzeba dyktatora który obróci to o 180 stopni, albo wojny, wtedy też jakoś się potrafimy zjednoczyć i być Polakami, nie lewakami, nie prawicowcami, Polakami.
Zgłoś
lesiot 2011-11-15, 17:40 4
sadistic.pl/pochod-111111-vt92625.htm
Jest wątek zbiorczy na te wszystkie teorie spiskowe i prowokatorskie filmidełka.
Zgłoś
fifus92 2011-11-15, 18:25 32
Bóg napisał/a:

Patriotę nie obowiązują żadne podziały, chcę budowac kraj i najważniejsze jest dla niego dobro ojczyzny.
Nie potrzebuję do tego manifestacji, nie idzie też nap🤬lać rodaków w imie różnic poglądowych.
Przecież buduje Polskę dla wszystkich, nie dla siebie.
Myślący człowiek zauważy że zarówno prawica i lewica ma sensowe postulaty.

Prawica ani lewica nie posiada wyłączności na patriotyzm, nie wiem jak nazwać ludzi którzy tak uparcie wyręczają swój mózg ideologiami, podczas gdy zarówno skrajna lewica i skrajna prawica to idiotyzm.

Nie wierze w ten kraj póty panuje demokracja, zbyt wielu ludzi porzuciło zdolność myślenia na cześć adaptacji w tej rzeczywistości.
Większość nawet nie widzi w jakim syfie żyjemy, potrzeba dyktatora który obróci to o 180 stopni, albo wojny, wtedy też jakoś się potrafimy zjednoczyć i być Polakami, nie lewakami, nie prawicowcami, Polakami.

Trzeba bylo to wjebac do tej twojej ksiazki 2000lat temu
Zgłoś
Stefan_Sigal 2011-11-15, 18:25 13
No to sobie cały film sp🤬oliłeś tym dubstepem. A chętnie bym obejrzał
Zgłoś
Konto usunięte 2011-11-15, 18:30 19
Ale i tak każdy napisze ze ludzie co się tam bili bo zostali zakatowani przez policje i lewych to zaczęli zamieszki i to oni są winni bo się bronili. Większość powie że lewica i banda pedałów mają prawa do wyrażania poglądów lecz gdy ktoś z marszu by wyraził swoje to nazwą go zaraz faszysta i wyzywać będą od ksenofobów a marsz to tylko wymówka do zadymy która pokazali w telewizji z poucinanymi fragmentami lecz nie pokazując takiego filmiku jak mamy wyżej i prowokacji która tam zaszła.

Pewnie i tak lewacy i inni będą pisać ze jestem taki a nie inny wiec
"Lepiej być faszystą niż pedałem"...
Zgłoś
Konto usunięte 2011-11-15, 18:37 9
Ale po co ten dubstep?
Zgłoś
Konto usunięte 2011-11-15, 18:39 2
Próbowałem obejrzeć do końca, naprawdę się starałem, ale w 1/4 musiałem wyjść się zbełtać z powodu podkładowej fonii..
Zgłoś
erpi 2011-11-15, 18:39
Pop🤬lone to wszystko, dobrze że jestem gdzie indziej, bo nie sposób ogarnąć.

podpis użytkownika

Zgłoś
steel002 2011-11-15, 18:57 3
Oto nasze Polskie bydło. hmmm.... HH widzę pełno. Zero metali. Przypadek?
Zgłoś
jankol 2011-11-15, 19:11 3
Po co te dźwięki wiertarki? :O
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie