Dokument ukazujący całą prawdę podczas zamieszek w Warszawie podczas marszu ku czci odzyskanie przez Polskę niepodległości .
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu
🔥
Białorusin uratował psa w Poznaniu
- teraz popularne
5:15
kolega po lewej, znany jako Tajger, wracalem z nim z woodstoku w jednym wagonie
kolega po lewej, znany jako Tajger, wracalem z nim z woodstoku w jednym wagonie
0.10 ma zwidy, wszyscy go śledzą obserwują. Mania prześladowcza. W tworkach takich pełno.
sadol.pl/pochod-111111-vt92625.htm
Jest wątek zbiorczy na te wszystkie teorie spiskowe i prowokatorskie filmidełka.
Jest wątek zbiorczy na te wszystkie teorie spiskowe i prowokatorskie filmidełka.
Ale i tak każdy napisze ze ludzie co się tam bili bo zostali zakatowani przez policje i lewych to zaczęli zamieszki i to oni są winni bo się bronili. Większość powie że lewica i banda pedałów mają prawa do wyrażania poglądów lecz gdy ktoś z marszu by wyraził swoje to nazwą go zaraz faszysta i wyzywać będą od ksenofobów a marsz to tylko wymówka do zadymy która pokazali w telewizji z poucinanymi fragmentami lecz nie pokazując takiego filmiku jak mamy wyżej i prowokacji która tam zaszła.
Pewnie i tak lewacy i inni będą pisać ze jestem taki a nie inny wiec
"Lepiej być faszystą niż pedałem"...
Pewnie i tak lewacy i inni będą pisać ze jestem taki a nie inny wiec
"Lepiej być faszystą niż pedałem"...
Próbowałem obejrzeć do końca, naprawdę się starałem, ale w 1/4 musiałem wyjść się zbełtać z powodu podkładowej fonii..
Oto nasze Polskie bydło. hmmm.... HH widzę pełno. Zero metali. Przypadek?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie