Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Lubicie sobie wspólnie poskakać pod pomnikiem Dmowskiego albo na meczyku, bo zawsze można z kolegami się o siebie poocierać, bezkarnie, a oni wszyscy tacy męscy, pozbawieni złudzeń, zdecydowani jak Brejvik. Och...
jesteś katalogowym przykładem debila
a co do filmu to fakt jest jednostronny, ale bardziej obiektywny niż telewizyjna wersja, ktoś tutaj napisał wcześniej ze są środowiska które na siłę chcą podzielić nasze społeczeństwo i to jest prawda. Osłabić gospodarczo, osłabić społecznie i rozbiory same się zrobią. Nasi sąsiedzi uczą się wiele z historii, nam jakoś to słabo wychodzi.

co do kwesti tego policjanta ktory w pełni perfekcyjnie pokazuje sztuke walki wyuczona w akademi o ile wie co to takiego jest akademia (podezrzewam wtyki ojca jako ubeka ormowaca badz jakiejs innej gadziny z czasów PRL-u)nie wnikajmy zastanawia mnie jedna kwestia czy gdyby był sam bez kolegi z pieknym pretem oraz bez gazu w pojedynku jeden na jeden jak długo by sie utrzymał na nogach zamiast nosic odblaskowa kamizelke i gaz w reku powinien załozyc geterki i wskoczyc w szeregi kazi i jej wolnosci pedalstwa ktore powinno byc zakazane w tym kraju.jego zachowanie mozna by okreslic mianem ; kozaka zwanego ciota!!!!!!!
klekajcie narody takie rzeczy tylko w polsce i do czego to doszło
Ja nie komentuje....
Zachowanie godnego Polaka, wpi*****ol antifie i szczuce... nic więcej nie mam do powiedzenia
Ku*wa Polska dla polaków...
Człowiek człowiekowi wilkiem, zobaczcie że jak idzie się na mecz Polski to wszyscy razem skandują " POLSKA !!"
Do zobaczenia za rok!!
11.11.2012
nie ma co ukrywac Kazia Sz.się popisała,za takie zachowanie wraz z cała banda tych kolorowych c🤬li,pedałow winna trafic na darmowy oboz w zakładzie psychiatrycznym o ile da sie taki stan ich kretynizmu leczyc jesli nie humanitarnie odtrzelic aby w przyszlosci mozna w spokoju z powaga,szcunkiem dla naszych przodkow walczacych o wyzwolenie dla nas i lepszych czasow obchodzic ten pamietny dzien.
co do kwesti tego policjanta ktory w pełni perfekcyjnie pokazuje sztuke walki wyuczona w akademi o ile wie co to takiego jest akademia (podezrzewam wtyki ojca jako ubeka ormowaca badz jakiejs innej gadziny z czasów PRL-u)nie wnikajmy zastanawia mnie jedna kwestia czy gdyby był sam bez kolegi z pieknym pretem oraz bez gazu w pojedynku jeden na jeden jak długo by sie utrzymał na nogach zamiast nosic odblaskowa kamizelke i gaz w reku powinien załozyc geterki i wskoczyc w szeregi kazi i jej wolnosci pedalstwa ktore powinno byc zakazane w tym kraju.jego zachowanie mozna by okreslic mianem ; kozaka zwanego ciota!!!!!!!
klekajcie narody takie rzeczy tylko w polsce i do czego to doszło
Zyjemy w kraju, który stawał na glowie, zeby obalic komunizm tylko po to, zeby po wielkich zmiannach oddac cala wladze komunistom. Moje pytanie - jak moze dziwic banda spedalonych komuchow nazywajaca obywateli faszystami w naszym, oczywiscie niezmanipulowanym i kolorowym spoleczenstwie?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie