Dokument ukazujący całą prawdę podczas zamieszek w Warszawie podczas marszu ku czci odzyskanie przez Polskę niepodległości .
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:04
Lubicie sobie wspólnie poskakać pod pomnikiem Dmowskiego albo na meczyku, bo zawsze można z kolegami się o siebie poocierać, bezkarnie, a oni wszyscy tacy męscy, pozbawieni złudzeń, zdecydowani jak Brejvik. Och...
pedal smieje sie z "faszystow" ze skacza jak pedaly:D absurd siega zenitu
anonymousm napisał/a:
Lubicie sobie wspólnie poskakać pod pomnikiem Dmowskiego albo na meczyku, bo zawsze można z kolegami się o siebie poocierać, bezkarnie, a oni wszyscy tacy męscy, pozbawieni złudzeń, zdecydowani jak Brejvik. Och...
jesteś katalogowym przykładem debila
a co do filmu to fakt jest jednostronny, ale bardziej obiektywny niż telewizyjna wersja, ktoś tutaj napisał wcześniej ze są środowiska które na siłę chcą podzielić nasze społeczeństwo i to jest prawda. Osłabić gospodarczo, osłabić społecznie i rozbiory same się zrobią. Nasi sąsiedzi uczą się wiele z historii, nam jakoś to słabo wychodzi.
Gość ktory to nagrywal powinien dostac nagrode. cala prawda o naszym panstwie...
Jak się nazywa muza od 14:20 ?
Ja nie komentuje....
Zachowanie godnego Polaka, wpi*****ol antifie i szczuce... nic więcej nie mam do powiedzenia
Ku*wa Polska dla polaków...
Człowiek człowiekowi wilkiem, zobaczcie że jak idzie się na mecz Polski to wszyscy razem skandują " POLSKA !!"
Do zobaczenia za rok!!
11.11.2012
Ja nie komentuje....
Zachowanie godnego Polaka, wpi*****ol antifie i szczuce... nic więcej nie mam do powiedzenia
Ku*wa Polska dla polaków...
Człowiek człowiekowi wilkiem, zobaczcie że jak idzie się na mecz Polski to wszyscy razem skandują " POLSKA !!"
Do zobaczenia za rok!!
11.11.2012
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie