Główna Poczekalnia (1) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:38
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2011-11-16, 14:37
przytoczę tylko jedno nie o taką Polskę walczyliśmy
Zgłoś
konto usunięte 2011-11-16, 14:42 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
anonymousm 2011-11-16, 15:39
Lubicie sobie wspólnie poskakać pod pomnikiem Dmowskiego albo na meczyku, bo zawsze można z kolegami się o siebie poocierać, bezkarnie, a oni wszyscy tacy męscy, pozbawieni złudzeń, zdecydowani jak Brejvik. Och...
Zgłoś
konto usunięte 2011-11-16, 19:02 2
pedal smieje sie z "faszystow" ze skacza jak pedaly:D absurd siega zenitu
Zgłoś
konto usunięte 2011-11-16, 23:03
anonymousm napisał/a:

Lubicie sobie wspólnie poskakać pod pomnikiem Dmowskiego albo na meczyku, bo zawsze można z kolegami się o siebie poocierać, bezkarnie, a oni wszyscy tacy męscy, pozbawieni złudzeń, zdecydowani jak Brejvik. Och...

jesteś katalogowym przykładem debila

a co do filmu to fakt jest jednostronny, ale bardziej obiektywny niż telewizyjna wersja, ktoś tutaj napisał wcześniej ze są środowiska które na siłę chcą podzielić nasze społeczeństwo i to jest prawda. Osłabić gospodarczo, osłabić społecznie i rozbiory same się zrobią. Nasi sąsiedzi uczą się wiele z historii, nam jakoś to słabo wychodzi.
Zgłoś
konto usunięte 2011-11-17, 9:30
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
zonk 2011-11-17, 10:25
Zgłoś
konto usunięte 2011-11-17, 11:39
nie ma co ukrywac Kazia Sz.się popisała,za takie zachowanie wraz z cała banda tych kolorowych c🤬li,pedałow winna trafic na darmowy oboz w zakładzie psychiatrycznym o ile da sie taki stan ich kretynizmu leczyc jesli nie humanitarnie odtrzelic aby w przyszlosci mozna w spokoju z powaga,szcunkiem dla naszych przodkow walczacych o wyzwolenie dla nas i lepszych czasow obchodzic ten pamietny dzien.
co do kwesti tego policjanta ktory w pełni perfekcyjnie pokazuje sztuke walki wyuczona w akademi o ile wie co to takiego jest akademia (podezrzewam wtyki ojca jako ubeka ormowaca badz jakiejs innej gadziny z czasów PRL-u)nie wnikajmy zastanawia mnie jedna kwestia czy gdyby był sam bez kolegi z pieknym pretem oraz bez gazu w pojedynku jeden na jeden jak długo by sie utrzymał na nogach zamiast nosic odblaskowa kamizelke i gaz w reku powinien załozyc geterki i wskoczyc w szeregi kazi i jej wolnosci pedalstwa ktore powinno byc zakazane w tym kraju.jego zachowanie mozna by okreslic mianem ; kozaka zwanego ciota!!!!!!!
klekajcie narody takie rzeczy tylko w polsce i do czego to doszło
Zgłoś
23piotras 2011-11-17, 15:15
Gość ktory to nagrywal powinien dostac nagrode. cala prawda o naszym panstwie...
Zgłoś
szelaz 2011-11-17, 20:40
Jak się nazywa muza od 14:20 ?

Ja nie komentuje....

Zachowanie godnego Polaka, wpi*****ol antifie i szczuce... nic więcej nie mam do powiedzenia

Ku*wa Polska dla polaków...

Człowiek człowiekowi wilkiem, zobaczcie że jak idzie się na mecz Polski to wszyscy razem skandują " POLSKA !!"
Do zobaczenia za rok!!
11.11.2012
Zgłoś
ĸuń 2011-11-18, 9:24 2
i komentarz Kalisza:
Zgłoś
itemeczek 2011-11-19, 1:04
whitewarrior6 napisał/a:

nie ma co ukrywac Kazia Sz.się popisała,za takie zachowanie wraz z cała banda tych kolorowych c🤬li,pedałow winna trafic na darmowy oboz w zakładzie psychiatrycznym o ile da sie taki stan ich kretynizmu leczyc jesli nie humanitarnie odtrzelic aby w przyszlosci mozna w spokoju z powaga,szcunkiem dla naszych przodkow walczacych o wyzwolenie dla nas i lepszych czasow obchodzic ten pamietny dzien.
co do kwesti tego policjanta ktory w pełni perfekcyjnie pokazuje sztuke walki wyuczona w akademi o ile wie co to takiego jest akademia (podezrzewam wtyki ojca jako ubeka ormowaca badz jakiejs innej gadziny z czasów PRL-u)nie wnikajmy zastanawia mnie jedna kwestia czy gdyby był sam bez kolegi z pieknym pretem oraz bez gazu w pojedynku jeden na jeden jak długo by sie utrzymał na nogach zamiast nosic odblaskowa kamizelke i gaz w reku powinien załozyc geterki i wskoczyc w szeregi kazi i jej wolnosci pedalstwa ktore powinno byc zakazane w tym kraju.jego zachowanie mozna by okreslic mianem ; kozaka zwanego ciota!!!!!!!
klekajcie narody takie rzeczy tylko w polsce i do czego to doszło

Zyjemy w kraju, który stawał na glowie, zeby obalic komunizm tylko po to, zeby po wielkich zmiannach oddac cala wladze komunistom. Moje pytanie - jak moze dziwic banda spedalonych komuchow nazywajaca obywateli faszystami w naszym, oczywiscie niezmanipulowanym i kolorowym spoleczenstwie?
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem