Panie, a c🤬j mnie to interesuje czy on chodzi czy nie chodzi do kina.
gówno mnie obchodzi dlaczego nie chodzisz do kina. ja nie chodzę z jednego powodu-szkoda hajsu i nie interesuje mnie twoich dwanaście.
ja nie wiem do jakiego kina chodzi autor filmiku. Ale takie akcje w "moim" kinie się niezdażają. Żadnych głośnych śmiechów, siorbania czy mlaskania. Jedyne co mnie wkurza to dzwięk otwieranego piwa podczas seansu i smród popcornu.

Ja mam jeden powód - film z żoną = pół dniówki
Niech żyją torrenty, j🤬 kapitalistów
Niech żyją torrenty, j🤬 kapitalistów

+ szelest paczki od chipsów z biedronki no i dlaczego iść do kina z kolegą ?

dwóch pedałów pokazuje co im przeszkadza obejrzeć film w kinie za bilet który kupili za pieniądze rodziców, a mają 20+ lat.
C🤬j mnie obchodzą wasze gimbusiarskie problemy
C🤬j mnie obchodzą wasze gimbusiarskie problemy
jaki normalny facet chodzi do kina z innym facetem? Więc się nie dziw że ma tyle powodów, jakby poszedł z kobietą to by były pozytywy. Zero trzody
Ja nie chodzę do kina bo wolę odpalić swoje kino domowe, usiąść na zajebiście wygodnej kanapie i robić co mi się podoba. do tego nie muszę płacić za oglądanie sk🤬iałych reklam, które trwają 30minut.
Enjoy!
Ja nie chodzę do kina bo wolę odpalić swoje kino domowe, usiąść na zajebiście wygodnej kanapie i robić co mi się podoba. do tego nie muszę płacić za oglądanie sk🤬iałych reklam, które trwają 30minut.
Enjoy!
podpis użytkownika
Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wk🤬iał ludzi
trochę nie kumam tego. Co to za frajda, przyznawać się do zacofania kulturowego? Wszystkie wymienione przez Was incydenty faktycznie się zdarzają, ale w heliosach czy innych mainstreamowych kinach, gdzie możecie obejrzeć american pie 10, kochaj mnie kotku i inne w takim stylu padła. Niestety zapominamy o kinach studyjnych, w których panuje klimat, ten "ząbek" czasu, który czujemy zaraz po wejściu. Chodzicie na gówniane filmy, to się nie spodziewajcie, że usiądziecie obok inteligentnej i kulturalnej osoby.
@RagicMabbit, te filmy które ściągasz to dzięki komu masz? Dobrym socjalistom czy dzięki kapitalistom?
PS Akurat tego dlaczego ludzie idą na wykupione miejsca a nie siadają gdzie jest lepiej (kiedy są z 4 osoby na sali) to chyba do końca życia nie zrozumiem.
PS Akurat tego dlaczego ludzie idą na wykupione miejsca a nie siadają gdzie jest lepiej (kiedy są z 4 osoby na sali) to chyba do końca życia nie zrozumiem.

Cytat:
Was też wk***iają te rzeczy?
![]()
Nie, mnie wk🤬iają takie filmiki.
troche p🤬lenie,ja raczej takich akcji nie doswiadczylem...zawsze przeciez mozna zwrocic uwage to sie szczyle opamietaja no ale jak samemu wyglada sie na pedala no to trudno

K🤬a na siłę wymyślane 12 powodów... ja p🤬lę. Zawsze u tych zjebów z wp musi być 12 powodów i wszystko zawsze na siłę :/